Son derece modern ve sportif hatlara sahip olan Tucson, markanın yeni tasarım felsefesini de gözler önüne seriyor. Hyundai Tucson, Genesis ile başlayan ve Sonata ve i20’yle devam eden Hyundai Akıcı Tasarım Felsefesi’nin (Fluidic Seulpture 2.0) tüm üstün özelliklerini üstünde topluyor.

Çamurlukların geniş yapısı, otomobilin çevik ve dinamik görünümüne katkıda bulunurken arkada yer alan yatay ve yüksek çizgisi de, sportif kompakt otomobillere gönderme yapmış oluyor. Ayrıca yne yatay bir şekilde uzayan stop lambaları da Tucson’un karakteristik olarak şık duruşunu pekiştiriyor.

Rafine İç Mekan, Üst Düzey Donanımlar ve Rahatlık

Hyundai mühendislerinin Tucson’u geliştirirken düşündükleri ilk şey, kapılar açıldığı andan itibaren büyüleyici ve konforlu bir otomobil hissini sağlamak.

Bu sebeple tüm detaylar, en ince ayrıntısına kadar konfor ve rahatlık adına geliştirilmiş.

Tucson iç mekanında yeni sotf-touch ve yüksek kaliteli malzemelere yer veriyor. Bu sayede kalite hissi arttırılırken aynı zamanda konfor da ön plana çıkıyor.

Yüksek kaliteli iç mekandaki orta konsolun modern ve sade görüntüsü otomobile ayrıcalık katarken, bordo deri döşeme seçeneği de aracın dikkat çekici özelliklerinden bir diğeri.

Hyundai Tucson: Sofistike Renkler ve Güçlü Motor Seçenekleri

Hyundai Tucson, sportif tasarımını ve konforlu iç mekanını yepyeni ve etkileyici renklerle destekliyor. 11 adet yeni gövde rengi, 3 adet ferah ve şık siyah, bej ve bordo iç mekan rengiyle birlikte sunuluyor.

Önden veya dört tekerlekten çekişli olarak satın alınabilen Hyundai Tucson’da iki farklı güç üreten 1.6 litrelik benzinli motor ön plana çıkıyor.

Atmosferik besleme ile 136 HP maksium güç üreten bu motor, turbo besleme ile 136 HP maksimum güç üreten bu motor, turbo besleme sayesinde 177 HP’lik maksimum güce ulaşıyor.

Dizel motor tercih edenler ise 2.0 litrelik üstün performanslı dizel motoru alabiliyor.

Kaynak: Otostil

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version