Türkiye’de ucuz araba kalmadı desek yeridir. Ucuz araba olarak gösterilen modellerde bile 100 bin TL’nin üzerinde satış fiyatları karşımıza çıkar oldu. Bu durumda en ufak bir indirim bile bizi sevindirmeye yetiyor desek yeridir. İşte böyle güzel bir kampanya daha duyuruldu ve bu kampanya sektörde de değişikliklere neden oldu. Öyle ki Hyundai tarafından açıklanan kampanya sonrasında ülkemizde satılan en ucuz otomobil modeli de değişmiş oldu. 2021 model yılına sahip olan araçlar içerisinde en ucuz fiyatla alabileceğiniz araç artık Hyundai i20 modeli.

Hyundai i20 Kampanyası Sonrasında Fiyatlar Nasıl Değişiyor?

Yeni kampanya, fiyatlarda önemli bir değişikliği işaret ediyor. Nakit indirimi olarak isimlendirilen ve bana sorarsanız peşin paranın artısı kampanyasında, en düşük paket seçeneği 146.834 TL olarak yenilenmiş. Kampanya olmasa aracın fiyatı 168.550 TL. Neden aracın fiyatı konusunda küsürlü bölümleri de yazdığımızı merak edebilirsiniz.

Bunun nedeni çok net. Küsürlü bölümü de yazdım çünkü çok ufak bir fark ile Hyundai i20, Fiat Egea modelinin altına inerek Türkiye’nin en ucuz 2021 model yıllı arabası oldu.

Arada sadece birkaç TL gibi bir fark var. Ama sonuçta en ucuz 2021 model yıllı araba bu olmuş oldu. Bu arada unutmadan söz konusu aracın 1.4 MPI 6 ileri düz vitesli Jump modeli olduğunu da belirtelim.

Yok donanım biraz daha yüksek bir seviyede olsun diyenlerdenseniz, o zaman en yüksek Style Plus seçeneği 227.050 TL üzerinden satışa çıkıyor. Tabii ki bu da kampanyalı fiyat ama sadece 2 bin TL indirim söz konusu. Kampanya daha çok giriş paketinde.

Dilerseniz nakit fırsatından yararlanarak yeni model yılında aracı satın alabilirsiniz. Fakat şunu da belirtmeden geçemeyeceğim ki satışlar bu fiyattan uzun süre devam etmeyecek. Mayıs sonu fiyatlar da değişecek. Kampanya tarihi böyle.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version