Nissan sahipliğindeki lüks otomobil markası Infiniti, 2021 model QX50 lüks SUV modelini görücüye çıkardı.

Yenilenen arabada standart olarak birçok teknolojik donanım yerini almış bulunuyor. Paketlere göre değişmekle birlikte çeşitli üst düzey güvenlik donanımları da cabası. Ancak göze çarpan en büyük yeniliklerden biri, Mineral Siyahı isimli yeni boya seçeneği. Ayrıca öğrendiğimize göre Wi-Fi hotspot özelliği artık tüm QX50’lerde standart olarak sunulacak.

İncelediğimiz zaman makyajlanan SUV modelinin arka koltuklarında yandan gelecek darbeleri sönümlemesi için hava yastıklarının konumlandırıldığını görüyoruz. Üstelik bu ek hava yastıkları standart hale getirilmiş.

Dış Görünüm Paketi adını taşıyan donanım seçeneği satın alındığında ise QX50 tam 20 inç büyüklüğündeki siyah parlak alüminyum jantlara, koyu krom iç ve dış detaylara sahip hale geliyor. Tabii bu donanımı müşteriler en üst paket olan QX50 Luxe’de seçebiliyorlar yalnızca.

VC-Turbo motorun ürettiği güç sürekli olarak dört tekerleğe aktarılıyor. Nissan modellerinden aşina olduğumuz ProPILOT Assist isimli sürüş yardımcısı donanımı da araçta mevcut. Bu sistem o kadar gelişmiş ki, aracı bazı durumlarda “yarı otonom” hale getirdiğini bile söyleyebiliriz.

Toplamda 9 farklı renk seçeneğiyle müşterilerin beğenisine sunulacak olan 2021 QX50’nin bagaj hacmi ve arka koltuklardaki diz mesafesi bir önceki modele kıyasla daha uzatılmış.

Arka koltuklarda zemine gizlenmiş depolama alanlarına ev sahipliği yapan araba, tarzdan ödün vermeyen kalabalık aile babalarına hitap ediyor gibi.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version