Jeep Compass, satıştaki yerini aldı. Türkiye’de 3 motor seçeneğiyle satışa sunulan Jeep Compass’ın biri benzinli ikisi ise dizel! İşte Jeep Compass ve ayrıntılar…

Jeep Compass 189 Bin Liradan Başlayan Fiyatlarla…

Lüks kompakt SUV segmentinin en yeni oyuncusu olarak sahneye çıkan Compass, 4X4 çekiş sistemine sahip. Compass’ın dikkat çeken diğer bir özelliği ise 9 ileri otomatik şanzımana sahip olması.

Jeep Compass satıştaki yerini artık aldı. Lansman fiyatıyla satışa başlayan araç 189bin TL’den başlıyor. Türkiye’de biri benzinli diğer ikisi dizel olmak üzere toplamda üç seçenekle satışa başlayan Compass 2 zengin donanım paketi ile satılacak.

Satılara start verilmesi ardından Jeep Marka Direktörü, kısa bir değerlendirme yaptı. Direktör Sinan Saip Bel, Jeep Compass’ın Eylül ayının ilk haftasından itibaren satışa sunulduğunu ifade ederken, SUV müşterilerinin satışı sabırsızlıkla beklediğini, satışların şu anda iyi gittiğini aktardı. Bel, “Jeep Compass off-road kabiliyetiyle ve diğer özellikleriyle farklı bir tasarım. Segmentini bir basamak ileriye taşıyabilecek kapasiteye sahip” dedi.

Dünya genelinde birçok tüketici bu aracı merakla bekledi. Aracın satışa sunulması ardından satışlar hızlı başladı. Bu model daha tanıtım aşamasında dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Şirketin telefonları Jeep Compass için hiç susmadı. İşte tüm bunlara işaret eden direktör Bel, “Model henüz yola çıkmadan yoğun bir taleple karşı karşıya kaldı” dedi.

Bel’in açıklamasında SUV pazarı da yer aldı. Pazardaki gelişmelerin ve tüketici taleplerinin, SUV pazarının önemini arttırdığını ifade eden Bel, Yeni Compass’tan 2020’de yüzde 20’lik büyüme bekliyoruz. Satışların 7 milyon 500 bin seviyesinde olmasını öngörüyoruz. Kompakt SUV segmentinde yerini alan bu model, büyüyen bir segment dahlinde satışa sunuldu” dedi.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version