Hibrit araçlar bir bir ülkemizde yer almaya başladı. Yakın zamanda Opel, yeni Mokka modeli için Türkiye satışlarının başladığını açıklamıştı. Bu açıklamanın gelmesinin ardından şimdi de Jeep Renegade 4xe modeli için Türkiye satışlarının duyurusu yapıldı.

Aracın hem Türkiye fiyatları duyuruldu hem de hibrit motor için de detaylar açıklandı. Aracın fiyatlarına ve teknik özellik detaylarına bakacağız.

Jeep Renegade 4xe Türkiye Fiyatı Nasıl?

Fiyattan önce teknik özellikleri bir belirtelim. Araçta tam hibrit sistem yer alıyor. 60 beygirlik güç değeri olan bir elektrikli motor ve bu motorun yanında 1.3 litrelik 180 beygir güce sahip olan bir benzinli motor var. Toplam değer olarak 240 beygir güce kadar ulaşan serinin tork değeri de 270 Nm gibi bir değere kadar çıkıyor.

Torkun yüksek olmasında elektrikli motorun da etkisinin büyük olduğunu ekleyelim. Bu değerle beraber 100 km hızlanmasının 7.1 saniye civarlarında olduğu da yine Jeep Renegade 4xe için açıklanan bilgiler arasında yer alıyor.

Aracın en iyi seçimde maksimum olarak ulaşabileceği hız ise 200 km olarak belirlenmiş. Tabii ki sadece elektrik modunda bu değer bir hayli düşüyor.

Bu arada şarj edilebilir olan modelin tamamen elektrikli bir şekilde yol alabildiğini de belirtelim. Tamamen elektrikli olarak 50 km kadar yol gitmenin mümkün olduğu da paylaşılan özellikler arasında.

Hızlı şarj imkanının da sunulduğu Jeep Renegade 4xe, belli bir miktara kadar hareket halinde şarj artısı da sunuyor. E-save modu adı verilen bu modla beraber içten yanmalı motor kullanılarak bataryayı bir miktar şarj etmek mümkün.

Tüm sürüş teknolojileri ve hibrit motoruyla beraber Jeep Renegade 4xe Türkiye fiyatı 705 bin TL olarak açıklandı. S-Limited versiyonu sunulacak aracın satışları ise sipariş üzerine yapılacak. Muhtemelen pazarın potansiyeli düşünülmüş durumda.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version