Yerli otomobil Togg için üretim tesisinin açılması ve seri üretimin başlaması bir milat oldu. Artık C-SUV modeli hazır. C-SUV modeli hazır ve seri üretime girdi diyoruz çünkü gelecek olan tek model bu değil. Şu an merak edilen soru kaç Togg modeli gelecek sorusu.

Öyle ki ilk aracın üretim bandından inmesinin ardından, diğer versiyonları için de açıklama yapıldı. Hatta toplamda kaç farklı versiyon geleceği konusunda da bilgi sahibi olmuş olduk. İlk modeli zaten C-SUV olarak biliyoruz. Diğer modellere geçelim.

Kaç Togg Modeli Çıkacak?

İlk model bu yıl Mart 2023 tarihinde satışa çıkacak. Dediğimiz gibi bu model C-SUV modeli olarak geliyor olacak.

İkinci model ise sedan sınıfına hitap edecek. Burada da bir C-Sedan modeli göreceğiz. 2025 yılında gelmesi beklenen yeni sedan, ön yüz tasarımında da belli başlı değişiklikler sunacak.

Bir kademe ilerisi için planlanan model ise C-X Coupe modeli olacak. Sedana benzeyecek ama bir yandan da farklı yönleriyle dikkat çekecek kasa yapısı göreceğiz.

Asıl sürpriz olan ise diğer iki model olacak. Toplamda 5 ayrı Togg modelinin planlandığı açıklandı. Paylaşılan görsellerle beraber ilk 3 modeli görmüş olduk.

Diğer iki modelin örtüsü ise kaldırılmadı. Farklı bir kasa tipinde gelecekleri kesin ama hangi kasa tipinde olacakları konusunda bir bilgi yok. En azından şu an için yok.

Ayrıca şunu da ekleyelim ki bu iki model içerisinde herhangi bir HB versiyonu olmayacak. Açılış sırasında yapılan konuşmalarda HB pazarının daraldığı ve bu nedenle de HB düşünülmediği söylendi. Yani farklı kasa tipinde 2 sürpriz model içerisinde de HB modelleri olmayacak.

Son Olarak Listeleme Yapmak İstersek

  • C-SUV
  • C-Sedan
  • C-X Coupe
  • Sürpriz Bir Model
  • Sürpriz Bir Model
Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version