Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz Haziran ayında Almanya’nın Düsseldorf şehrinde düzenlenen ‘Karavan Salon’ fuarında Volkswagen, #vanlife (karavanda yaşam) öncülüğü yapan ve yapmak isteyen kullanıcılar için çok konforlu bir seçenek olarak yeni aracını tanıtmıştı. Normal kampçı karanavanlarıyla VR motorlu araçlar arasında bir yerde kendine yer bulan Wolkswagen California XXL, hem yolda hem de arazide seyahat imkanı sunuyor. Bunların yanı sıra seyahat sırasında size çok geniş bir ortam ve yüksek konforu sunuyor.

Volkswagen Califorina XXL, hali hazırda satışta olan California karavanının daha büyük bir versiyonu. Volkswagen’ın ‘Crafter’ platformu üzerine inşa edilen taşıt, araç içinde çok daha geniş bir alan sağlamayı hedefliyor. Bu yüzden çok yüksek bir tavana ve geniş tekerlek açılarına sahip. Sert veya kaygan arazi ile baş edebilecek dört çeker sistemi eklenen araçta, tümseklerin verdiği zararı ve rahatsızlığı neredeyse sıfıra indirecek hava süspansiyonu bulunuyor. Bunun yanı sıra Volkswagen California XXL’de 175 beygir gücünde dizel motor yer alıyor.

Gökyüzü artık daha net!

Volkswagen California XXL’nin içerisinde gece olduğunda gökyüzünü gözlemek için idealin de üstünde olan geniş bir tavan penceresi ve klimalı tavan arası uyuma alanı yer alıyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version