KIA Sportage, 2020 yılının sonunda özel bir indirim kampanyasıyla radarımıza takılmıştı. Aracın fiyatı ciddi bir şekilde düşmüştü ve yıl sonu kampanyası öne çıkmıştı. Yeni yılda bu kampanyanın son bulmasını ve fiyatların bir hayli yükselmesi bekleniyordu ama öyle olmadı. Yeni yılda da yine indirim kampanyası düzenlendi ve bu kampanyaya ek olarak kredi imkanları sunuldu.

Aracın fiyatlarında ciddi bir düşüş olmasını sağlan indirimleri bir kenara bırakırsak, satın alım konusunda kredi kampanyasının da ilgi çekeceğine eminim. Peki indirim oranı ne ve bu bahsettiğimiz kredi imkanındaki durum ne?

KIA Sportage İndirim Kampanyası Sonrası Fiyatlar ve Kredi İmkanı

Aracın giriş paketi yine Cool donanım paketinde olan manuel model. Bu modelde fiyat yeni yıl için 229.500 TL olarak belirlenmiş ve ek indirim yapılmamış. İndirim bir sonraki araçta yani aynı pakette ama otomatik viteste olan araçta başlıyor.

Bu modelde 328.800 TL olan fiyatın 10 bin TL kadar indirildiğini ve aracın satış fiyatının 318.800 TL olması dikkat çekiyor. Bir sonraki pakette ise 17.500 TL indirim var ve birkaç modelde bu indirim miktarı değişmiyor.

En yüksek indirimin yapıldığı model Elegance Plus modeli. Bu modelin fiyatı 391.700 TL’den 364.200 TL’ye kadar indirilmiş. 27.500 TL gibi bir indirim var. Yapılan en büyük indirim de zaten bu modelde. Diğer paketlerin fiyatları için görsel ekliyor olacağız.

Biz geçelim KIA Sportage kredi kampanyasının detaylarına. Kredi kampanyasında da yine 100 bin TL’ye kadar kredi sunuluyor. %0.99 faiz oranıyla sunulan kredide vade 12 ay değil de 24 ay olarak seçilmiş. Bunun yerine 6 ay sonra ödemeye geçme gibi bir kampanya da var ama bu kampanya için çok fazla detay verilmemiş. Bunun bayilerden öğrenilmesii gerekiyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version