Yıllarca para biriktirerek, dişinizden tırnağınızdan artırarak aldığınız hayalinizdeki araba çok sık arıza vermeye başladığında ne yapardınız? Hele ki yetkili servis artık sizi başından savmaya çalışıyorsa? Muhtemelen hemen her araç sahibinin yapacağı gibi sosyal medyada ve şikayet sitelerinde tepkinizi dile getirmeye çalışırdınız.

Ancak Rusya’da yaşayan genç bir YouTuber, sahibi olduğu Mercedes Benz’i 300 metre yüksekten aşağıya atarak çok sıradışı bir tepki gösterdi. Üstelik bahsi geçen araba herhangi bir Mercedes Benz değildi: Mercedes-AMG G63 modeliydi.

Helikopterle havaya kaldırılan ve 300 metreden aşağıya, karlı zemine serbest düşüş yapan SUV’dan geriye hurda yığını kaldı. Daha çok YouTube kanalında yayınladığı şaka videolarıyla bilinen Igor Moroz’un araçla ilgili hikayesi ise gerçekten sinir bozucu.

Moroz’un Instagram’daki paylaşımına göre G-Wagen’i satın aldığı 2018 yılının Mart ayından bu yana bela başından eksik olmamış. Yaklaşık 270 bin dolara mal olan arabayı her ay yetkili servise götürerek tamir ettirmek zorunda kalan Moroz, bazen 1 ay kadar uzun bir süre boyunca arabayı servisten çıkaramamış.

Bardağı taşıran son damla ise yetkili servisin bazı arızaları garanti kapsamında tamir etmeyi kabul etmemesi olmuş.

Hikaye gerçek mi?

Tabii bu Moroz’un kendi ifadeleri, dolayısıyla gerçekliği tartışmalı. Sebebi her ne olursa olsun sonuçta ortada hurdaya dönmüş bir G63 var. Bunu izlemek ise üzücü. Rusya polisinin bu videonun ardından soruşturma başlattığını da belirtmiş olalım.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version