Araç fiyatlarını düşündüğümüz zaman, bazı sürücülerin yavaş yavaş motosiklet modellerine ve elektrikli scooter modellerinde yönelmeye başladığını görüyoruz. Haliyle buradaki pazar da genişlemeye başlamış durumda. Daha önce Otodünya olarak bazı modellerden söz etmiş ve özelliklerini paylaşmıştık. Şimdi ise bu noktada pazara yeni giriş yapan KYMCO DT X360 modelini ele alacağız.

Çok yakın bir zamanda otomobil fuarında gösterilen motosiklet modelinin fiyatı ve teknik bilgileri de açıklandı. Fiyatı birazdan paylaşacağız ve lansmana özel olan fırsattan da söz edeceğiz. Önce bir özelliklere bakalım.

KYMCO DT X360 Özellikleri ve Fiyatı

Motosiklet içerisinde 320 cc tek silindir su soğutmalı 4 zamanlı motor var. Çok güçlü değil ama 29 beygir gibi ideal olabilecek bir güç değeri sunmayı da ihmal etmiyor. Tork değeri de hemen hemen aynı 30 Nm tork değeri var.

Şanzıman kısmında ise motosiklet modellerinde aradığımız otomatik şanzıman geliyor. KYMCO DT X360, CVT otomatik sisteme sahip. Bu bile rahat kullanım için önemli artılardan birisi. Onun dışında motosiklet modelinde hem önde hem de arkada disk frenlerin olduğunu ve çift amostisör sunulduğunu da ekleyelim.

Çekiş kontrol teknolojisi, anahtarsız çalıştırma artısı, 12,5 litrelik yakıt tankı gibi özelliklerle beraber KYMCO DT X360 modelinin fiyatı ise 79 bin 900 TL olarak açıklandı. Motosiklet modelini tercih etmek isteyenler için, satışa çıkması şerefine bir de kampanya sunulmuş durumda.

Kampanyaya göre seriyi tercih etmek isteyenler, 12 aya varan sıfır faizli kredi kullanabiliyor. Ama tabii ki kredi miktarı ve nakit ödeme miktarları konusunda bayilerle konuşmak gerekiyor. Benzer modeller de gelmeye devam edecektir diye düşünüyoruz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version