Lüks otomobil markası Lamborghini, çok sevilen Urus modelinin ilk özel tasarım versiyonunu tanıttı. Pearl Capsule adını taşıyan yeni SUV üreticisi tarafından “Lamborgini’nin süper SUV’unun yeni renk ve özelliklerle çıktığı yeni maceranın başlangıcı” olarak tanımlanıyor.

Gerçekten de Urus modeli ilk kez bu kadar özelleştiriliyor. Lamborghini Centro Stile isimli tasarım departmanının imzasını taşıyan Urus Pearl Capsule modeli göz alıcı bir güzelliğe sahip.

Stok Urus modeline kıyasla yapılan değişiklikler kabin içinden başlıyor. Koltuklarda parlak renkli, dört katmanlı renkler tercih edilmiş. Giallo Inti, Arancio Borealis ve Verde Mantis adını taşıyan üç renkli arabalarda parlak siyah renkli tavan, arka difüzör, spoyler lip ve bunun gibi daha birçok ince detay göze çarpıyor. Gri renkli egzoz uçlarının yanı sıra 23 inç büyüklüğündeki parlak siyah renkli jantlar oluşturulan hoş görünümü tamamlamış.

İç döşemelerde ise çift renkli bir tasarım tercihi söz konusu. Altıgen şeklindeki dikişler göze çarparken kafalıklara Lamborghini logosu ince ince işlenmiş. Karbon fiber ve siyah alüminyum detayların hâkim olduğu iç dizayn bizden geçer not almayı başarıyor.

Ek olarak Pearl Capsule modelini satın alanlar ücreti karşılığında tamamen elektrikli Alcantara koltuk tercihinde bulunabiliyorlar.

Urus Pearl Capsule sadece 2021 model olarak sipariş edilebilecek. Bu zamana dek Urus modelinden tüm dünyada 8 bin 300’den fazla satmayı başaran Lamborghini, Ad Personam adını verdiği özel program ile SUV modelini satın alacaklar için zengin özelleştirme seçenekleri sunuyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version