Toyota bünyesindeki lüks otomobil markası Lexus’un ilk ve tek minivan modeli Auto Shanghai 2019 kapsamında resmen tanıtıldı! Daha önce Toyota tarafından piyasaya sürülen Alphard modeli üzerine geliştirildiği gayet net bir şekilde belli olan araç, bir noktada MPV segmentine de göz kırpmıyor değil.

BMW 7 Serisi‘nden aşina olduğumuz böbrek şeklindeki ızgara tasarımını benimseyen aracın ön cephesinde bol miktarda krom malzeme kullanılmış.

Hemen her lüks otomobil modelinde olduğu gibi, Lexus’un da asıl numarası aracın içinde kendini gösteriyor. Şirketin açıklaması LM modelinin farklı koltuk konfigürasyonlarıyla sipariş edilebileceği yönünde.

İş odaklı profesyonellerden tutun, şehir içi Uber kullanıcılarına da hitap edebilen aracın dört koltuklu konfigürasyonu çok tutulacağa benziyor. İkisi geriye doğru yatabilen, ikisi de soğutmalı ve ısıtmalı olan bu koltuklar gayet konforlu gözüküyor.

Alternatif olarak LM’yi yedi koltuklu düzenekle sipariş edebilmek de mümkün. Önlerde ikişer, arkada ise 3’lü tek koltuğun bulunduğu bu konfigürasyon aileler için ideal.

Yeni ES sedan modelinde kullanılan süspansiyon ve şok emiciler LM’de aynen yer aldığı için yolculukların çok rahat ve konforlu geçeceği ise kesin.

Farklı motor seçenekleriyle geliyor

Satılacağı pazara ve ülkeye göre değişmekle birlikte müşteriler, yeni Lexus LM’i 3.5 litrelik benzinli veya 2.5 litrelik hibrid motor seçenekleriyle satın alabilecekler.

https://www.youtube.com/watch?v=Tli90d0ftUM

İsteğe göre aracı sürekli dört çeker veya sadece önden çeker olarak fabrikadan sipariş edebilmek de imkân dahilinde.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version