İngiltere’de Vauxhall markasıyla otomobil satışı gerçekleştiren Opel, Çin’de ise Buick markasını kullanıyor ve çok sevilen Insignia modelini Uzakdoğu Asya’da Regal adıyla satıyor. Bir ay kadar önce Buick Regal modeli yenilendi ve makyajlı haliyle Çinli müşterilerin beğenisine sunuldu. Nihayet bugün geldiğimiz noktada Opel, Avrupa’da satışa çıkacak 2020 model Insignia‘nın makyajlı görüntüsünü kamuoyuyla paylaşmış oldu.

Rüsselsheim merkezli firmanın sıkı bir hayranıysanız, yeni Insignia’nın dışındaki değişikliklerin en asgari düzeyde tutulduğunu mutlaka fark edebilirsiniz. Dikkat çeken en önemli yenilik ön ızgara tarafında gerçekleştirilmiş. Yeni bir desene sahip olan ızgaranın kenarlarında krom malzemesi tercih edilmiş.

Araca şık bir görünüm kazandıran adaptif IntelliLux LED ön farların her bir kümesinde ise 84 adet LED kullanımı tercih edilmiş. Yuvarlak görünümlü sis lambaları ve hafif modifiye edilmiş ön tampon da göze çarpan detaylar arasında. Arka tarafa geçtiğinizde ise çift uçlu egzozların yeniden şekillendirildiğini, tamponun bir tık daha yukarıya kaldırıldığını fark edebiliyorsunuz.

Kabin içinden fotoğraf paylaşılmadı

Her ne kadar yenilenen Insignia‘nın içeriden nasıl gözüktüğünü henüz bilmiyor olsak da Opel‘in destekleyen akıllı telefonlar için kablosuz şarj teknolojisine yer açtığı teyitli bir bilgi. Keza araç içi eğlence sisteminin yenilenmiş olması, ekrana gömülü olan navigasyon sisteminin de daha kullanışlı ve farklı bir tasarıma geçmiş olması cabası.

Eğer müşteriler teknoloji paketini satın alırlarsa geri görüş kamerasından da faydalanabilecekler.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version