Lüks otomobil markası Jaguar en küçük crossover modeli E-PACE’i yeniledi. 2021 model araba görece olarak hafif makyaj operasyonu geçirirken melez hibrid güç ünitesine ve teknolojik donanıma da kavuşmuş oldu. Jaguar’ın SUV ailesinin giriş seviyesi modeli olarak konumlanan araba, serinin en uygun fiyatlı modeli olma özelliğine sahip.

İlk kez 2018 yılında hayatımıza giren E-PACE ismiyle kafalarda karışıklığa yol açmıştı. “E” ismi akıllara arabanın elektrikli olduğunu getiriyor olsa da I-PACE elektrikliydi. F-PACE ile tasarım noktasında hayli benzeşen araba özellikle ABD pazarında Jaguar’ın toplam satış grafiği içerisinde önemli paya sahip.

2021 E-PACE’i incelediğimizde ise dış görünümde bazı değişikliklerin yapıldığını görüyoruz. Ön taraftaki büyük ızgara varlığını korumaya devam ediyor, ancak bu sefer krom detaylar ve ilmik şeklinde bir tasarım uygulanmış. Çift J harfini anımsatan tamamen LED farlar yine göze çarpıyor.

40 bin 995 dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıkacak olan araba toplamda 5 farklı renk seçeneğiyle müşterilerin beğenisine sunulacak. Kaputun altında 2.0 litrelik sıralı dört silindir turbo Ingenium motorun bulunduğunu da belirtelim. Bu motora 9 ileri otomatik şanzıman eşlik ediyor. 246 beygir güç üreten bu arabanın melez hibrid versiyonu olan 300 Sport ise 296 beygir güce sahip.

Active Driveline AWD teknolojisi sayesinde sürekli dört tekerleğe güç aktarabilen modelin kabin içinde 12.3 inç büyüklüğünde araç içi eğlence ekranı mevcut. Renkli HUD, kabin içi hava filtreleme gibi sistemler ise cabası.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version