Honda’nın küçük sınıftaki temsilcisi Honda Jazz, makyajlanmasının ardından 93.900 TL’den başlayan fiyat etiketiyle Türkiye’de satışa sunuldu.

Honda Jazz’da İki Farklı Seçenek

Makyajla birlikte tamponları, ızgarası, farları değiştirilen Jazz’ın hatları biraz daha keskinleşmiş. Yeni mavi renk alternatifi de bulunan Jazz’da 2 farklı model seçeneği var.

Jazz 1.5 Dynamic seçeneğinde görev yapan 1,5 litrelik i-VTEC motor, 130 HP güç ve 155 Nm tork üretiyor. Ortalama yakıt tüketimi 5,4 lt/100 km olan bu aracın CO2 salımı 124 g/km.

Jazz yeni motor seçeneği ile birlikte gelen Dynamic adlı yeni bir donanım paketinde LED farlar, ön sis farları, tavan spoyleri ve 185/55 R 16 ebatlarında lastiklere sahip parlak siyah alaşım jantlar yer alıyor.

Bu aracın iç mekanında ise turuncu dikişli döşemeler, deri direksiyon simidi ve deri vites topuzu var. Ayrıca üst donanım paketlerinde 7 inçlik Honda Connect bilgi ve eğlence sistemi, çok açılı geri görüş kamerası, anahtarsız giriş ve çalıştırma ve çarpışma uyarı sistemi, şerit takip uyarısı ve trafik işareti tanıma özelliklerinin olduğu güvenlik paketi var.

Jazz’da görev yapan 102 HP gücündeki 1.3 i-VTEC benzinli motor en üst donanım paketi olan Elegance ile sunulmaya devam ediyor.

Otohaber

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version