Renault, tasarımı makyajlanan 2019 model Kadjar‘ın tanıtımını gerçekleştirdi. Bir önceki modele kıyasla köklü değişikliklere ev sahipliği yapmıyor olsa da yeni Kadjar’da göze çarpan bazı detaylar da yok değil.

C şeklindeki ön farlara kavuşan aracın gündüz ışıkları da tıpkı sis lambaları gibi tamamen LED. Yeni geliştirilen 17, 18 ve 19 inçlik jantlar ve opsiyonel sunulan krom tasarım paketleri de cabası.

Benzinli motoru yenilendi

Araçta kaydedilen en önemli ilerleme, Renault’un yeni 1.3 litrelik benzinli turbo motor seçeneğine yer veriyor oluşu. Daimler‘le ortaklaşa geliştirilen motorda benzin partikül filtresi de mevcut. TCe motor hem 140, hem de 160 beygirlik iki farklı opsiyonla satışa sunulacak. 6 ileri manuel veya çift kavramalı otomatik vites de müşterilerce tercih edilebilecek.

İki yeni dizel motor da listede

Bu arada yeni Kadjar’ın dizel motor seçenekleri de güncellendi. Blue dCi 115 ve Blue dCi 150 dizel motorları sırasıyla 115 (85 kW) ve 150 (112 kW) beygir güç üretecekler. Seçilen motorun türüne göre manuel veya EDC otomatik vites seçenekleri de müşterilerin beğenisine sunulacak. Dileyen alıcılar 4×2 veya 4×4 çekişi tercih edebilecekler.

Kabin içi de unutulmamış

İç dizayn tarafına baktığımızda da yine çeşitli yenilik ve yükseltmeler göze çarpıyor. Orta konsolun baştan aşağıya yeniden tasarlanmış oluşu, daha şık gözüken dokunmatik multimedya ekran ilk başta fark edilebilecek detaylardan. Ekranın hemen altında ise klima kontrol tuşları konumlandırılmış.

Bu arada Renault, revize edilen kabin bölümünde yeni ve daha kaliteli ham maddeleri kullanmış. Kapı tutacakları, havalandırma kanalları ve iç kapı panelleri artık daha şık gözüküyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version