Geçen yıl Avrupa’da tanıtımı yapılan Makyajlı Ford Fiesta modeli için tanıtım yazımızı sizlerle paylaşmıştık. Yeni model tanıtıldıktan sonra Türkiye ihtimali de ortaya çıkmıştı ama aracın ne zaman ülkemizde olacağı konusunda kesin bir açıklama gelmemişti. Aradan geçen aylardan sonra seri sonunda ülkemizde de satışa sunuldu.

Yeni modelin Türkiye’de satışa sunulacak olan versiyonları da başlangıç fiyatları da netlik kazandı. Tamamen makyajlanmış olan yüzüyle gelen yeni serinin bu detaylarına bakalım.

Makyajlı Ford Fiesta Türkiye Fiyatı ve Paket Seçenekleri

Makyajlı Ford Fiesta modelinin ülkemizde şimdilik Style ve Titanium seçeneğiyle yer alacak. Fakat aracın sadece bu seçenekleri yok. Bunun yanında bir de ST modelleri bulunuyor. Bu seçenekler için de bekleyiş devam edecek. Yakın zamanda bu modeller için de açıklamaların geleceği söyleniyor.

Artık söz konusu versiyonlar geldiği zaman, fiyat listesinde de bir değişiklik görmek mümkün olacak. Daha sportif olan ST modeli ise ailenin en pahalı üyesi olacak diyebiliriz.

Style modeline döndüğümüz zaman araçta yer alan motor seçeneğinin 1.1L 75 beygirlik motor olduğunu görüyoruz.

5 ileri manuel vites ile gelen araçta, yenilenen ön tasarım ve yine yenilenen Matrix LED farlar da büyük oranda dikkat çekmekte. Trafik algılama özelliği gibi artılarını da gördüğümüz serinin Türkiye fiyatı ise 426,500 TL olarak açıklandı.

Titanium modeline gelince, 1.0 litre 48v hafif hibrit destekli mHEV motor görüyoruz. EcoBoost olan bu motorda da 125 beygir güç ve 180 Nm tork değeri var. 7 ileri otomatik şanzıman ile gelen seride fiyat ise 583.400 TL başlangıç fiyatı olarak karşımıza çıkıyor.

Tabii ki bu fiyatlar, versiyonların giriş seviyesi için açıklanan fiyatlar. Diğer bir söylemle araç için başlangıç fiyatı. Seçilecek olan ek seçeneklere ve donanımlara göre aracın fiyatında değişiklikler olabilir. Diğer versiyon seçeneklerinin ne zaman geleceğini ise bilmediğimizi bir kez daha hatırlatalım. Çok zaman almayacağını düşünüyoruz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version