Mercedes Benz, A Class model gamında önemli bir ilke imzatarak sedan araç geliştirdiğini açıkladı. 2018 yılının sonlarına doğru ABD’de satışa çıkacak olan aracı Avrupa’daki birçok ülkeden an itibariyle ön sipariş yoluyla temin edebilmek mümkün. Bu otomobilin Mercedes Benz’in en küçük sedan modeli olduğunu da belirtelim.

Almanya’daki satış fiyatı belli oldu

Mercedes, anavatanı Almanya’da giriş seviyesi A200’ün fiyatını 30 bin 916 Euro olarak belirlemiş durumda. Bu, sedan aracın beş kapılı hatchback modelinden 685 Euro daha pahalı olduğu anlamına geliyor.

Gelişmiş paketler mevcut

Tıpkı Kuzey Amerika sürümünde olduğu gibi A-Class sedan modellerinin Avrupa’da satılacak olan versiyonlarında da birçok paket satın alınabiliyor. Deri döşeme ve koltuklardan tutun, opsiyonel sürüş asistanı sistemlerine kadar birçok ekstra özellik araca eklenebiliyor. Bunlara panoramik açılır cam tavan ve Burmester marka surround ses sistemi de dahil.

A250 / A250 4Matic modellerinin turboşarjlı 2.0 litrelik ve 224 beygirlik performansından fazlasını isteyen müşteriler için AMG, A35 modelini 335 beygire taşıyacak bir motor geliştiriyor olabilir. Henüz bu söylenti aşamasında ve AMG tarafından doğrulanmış değil, ancak farklı motor seçeneklerinin gündeme gelmesi şaşırtıcı olmayacaktır. Kim bilir, belki A45 ve hatta A45 S modelleri 400 beygirlik muhteşem bir güce bile ulaşabilir.

2019’da siparişler teslim edilecek

Bu arada Mercedes Benz yetkilileri, A-Class sedan modelinin Avrupa kıtası genelindeki satışlarına 2019’un ilk günlerinden itibaren başlamayı planladıklarını belirtti.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version