En ünlü serisi C-Serisi için yakın zamanda yeni tanıtım gerçekleştiren Mercedes, şimdi de bir başka popüler modeli için harekete geçti. Bu sefer Mercedes A-Serisi ile karşı karşıyayız.

Yakın zamanda güzel bir makyaj çalışmasının meyvelerini toplayacak olan marka, 2022 yılı için sıkı bir hazırlık yapmakta. İşte bu hazırlığın ne seviyeye geldiğini de görmekteyiz.

Şöyle ki yeni araçlar için önemli bir sızıntı yapıldı. İlk defa bu modellerin test sırasında tasarımlarını gördük. Tabii ki görseller kamuflajlı olan araçları gösteriyor ama yine de tasarım ipuçları alınabiliyor.

Mercedes A-Serisi Dış Tasarımı Ne Kadar Değiştirecek?

İlk görsellerden anladığımız şu ki aracın ızgara tasarımı tamamen olmasa da önemli ölçüde değiştirilecek. Aracın her yeri açılsa bile ızgara kısmının kamuflaj içerisinde olduğunu görmekteyiz.

2022 model yılında gelecek olan serinin ızgara bölümünde yapılacak olan değişikliğin genel görüntüye de yeni bir hava katacağı söyleniyor.

Bu kısımda tampon bölümünde de bir değişiklik göreceğiz. Açıkçası tampon kısmında daha sert bir araç gelecek ve belki de far yapısı bile buna göre değişecek.

Tamam görsellerde bu kısımlarda kamuflaj yok ama bu nihai far tasarımının böyle olacağını söylemiyor. Dış tasarımda yapılan değişikliklerin iç mekan kısmında da karşımıza çıkması muhtemel.

Hatta iç mekanda beklenen değişiklikler daha fazla. Değişmeyen tek kısım ise motor seçenekleri olacak. Mercedes A-Serisi motor konusunda eski serileri devam ettirecek.

Hibrit, Dizel ve benzinli motorlar göreceğiz. Burada dizel seçeneğinin devam edecek olması sürpriz denebilir ama aynı şey C-serisi için de yapıldı.

C-Serisinde dizel seçenekler emisyon değerleri düşük olsa da var. 2022 Mercedes A-Serisi için tanıtımın da yakın zamanda olacağını öngörebiliriz. Görelim bakalım tanıtımda özellikle iç mekan için nasıl bir değişikliğin rotası çizilecek?

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version