Tamamen yenilenen Mercedes B Serisi, üçüncü nesliyle birlikte artık daha sportif bir görünüm sunuyor.

Bir MPV için karakteristik olan yüksek tavan yapısını koruyan kompakt modelde özellikle burun yapısı ve daha belirgin hale gelen omuz çizgisi güçlü bir görünümü de beraberinde getirmiş.

2729 mm’lik dingil mesafesi selefiyle karşılaştırıldığında 30 mm’lik bir artış anlamına gelirken iç mekanın daha geniş bir yaşam alanı sunduğu iddia ediliyor.

Hareketli arka koltukların konumuna göre 455 ile 705 litre arasında değişen bagaj hacmini arka koltukları katlayarak 1540 litreye varan bir hacim elde edilebiliyor.

Tamamen yenilenen ve A Serisi’nden alınan kokpitte türbin şeklindeki havalandırmalar iddialı bir görünüm kazandırıyor. 7 veya 10,25 inçlik multimedya ekranı seçenekleri sunuluyor.

Yeni nesil bilgi ve eğlence sistemi MBUX, sezgisel kullanıcı arayüzü, yüksek çözünürlüklü grafiklere ve Hey Mercedes sesli komut sistemine sahip.

Yeni B Serisi’nde 136 ve 163 HP’lik iki farklı güç seçeneği olan 1,33 litrelik benzinli motor var. Dizel motor cephesindeyse 116 HP, 150 HP ve 190 HP gücünde üç farklı alternatif bulunuyor.

Yeni B Serisi Ne Zaman Yollarda Olacak?

Yeni B Serisi, 2019 yılının Mart ayında Türkiye’de satışa sunulacak.

Otohaber

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version