Mercedes’in devlet başkanları ve dev holding yöneticileri için lüks limuzin modeli 2019 Maybach Pullman, adeta yerden giden bir özel jet uçağını andırıyor!

İlk kez bundan 3 yıl kadar önce üretim bandından inen Mercedes Maybach Pullman modeli, şimdilerde beşinci jenerasyonuyla lüks segmente yeni bir soluk katmaya hazırlanıyor. Mercedes aracın dış görünümünde hafifçe makyaj yaparken yatay şeritlerden oluşan yeni bir ızgarayı tercih etmiş. Çift turbolu 6.0 litrelik V12 motorun da yardımıyla aracın beygir gücünde önemli bir artış elde edilmiş. Öyle ki 2019 model Maybach Pullman’ın gücü 523 beygirden 621 beygire çıkmış durumda.

Mercedes’in araçta yeni bir ızgara tasarımını tercih etmesinin arkasında yatan sebep, Alman otomotiv devinin Maybach GLS-Class markasını taşıyan araçlarını Bentley Bentayga ve Rolls-Royce Cullinan‘a alternatif olarak pazarda konumlandırmak istemesi.

Yeni renk seçenekleri de sunuluyor

Maybach müşterileri yeni Pullman modelini üç farklı renkte satın alabiliyorlar. Mahogani kahverengi, magma grisi ve ipek bej/derin deniz mavisi renkleri alıcıların beğenisine sunulmuş durumda.

Hatta dileyen müşteriler iki tonlu iç döşeme paketini de satın alabiliyorlar. Arka koltukta oturan yolcuların trafiği görebilmesi için ön tarafa konumlandırılan kamera da ayrıca satılıyor. Geniş iç hacim ve Mercedes konforu ise standart.

Peki ya fiyatı?

Daha çok VIP diye tabir edilen önemli insanları taşımak için kullanılması beklenen 2019 Mercedes Maybach Pullman‘ın zırhsız modeli 618 bin dolara satılacak. Zırhlı modellerin fiyatı ise 1 milyon dolardan başlayacak.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version