Mercedes, çok yakan ve çok maliyetli olan G seri araçları için yeni bir yeniliğe gitti.

Elektrikli Mercedes G ile ilgili duyulan söylentileri firma doğruladı. Mercedes de rakipleri gibi çevreci ve ekonomik çözümler sunarak bu pazardaki yerini almak istiyor. En kısa sürede yeni elektrikli modeli Mercedes G ile yollardaki yerini alma peşinde.

Görünüm ve teknoloji bakımından yeni bir yapıyla kullanıcıya sunulan yeni Mercedes G modelinde markanın imzası olarak belirlenen özellikler sabit kalacak. Kapı kolları, iç dizayn ve gövde yapısıyla ilk günden bu güne bir değişiklik göstermeyen marka kaputun altında değişiklikler yapmaya karar verdi. Yeni elektrikli Mercedes G’nin  duyrusunu ise firmanın dijital dönüşüm bölümü başkanı Pallenberg tarafından yapıldı. Pallenberg, firmanın CEO’su Kallenius’un sözlerini Twitter’da paylaştı. Mercedes G serinin sıfır emisyonla yollarda olacağını belirtti.

Ücreti Ne Olacak?

Şu anda G-Serisi Türkiye’de 1.447.300 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Yelpazenin üzerindeki Mercedes-AMG G 63 ile bu rakam 2.198.900 TL’ye kadar çıkıyor.

Mercedes’in tam elektrikli yeni G-Serisi’ni ne zaman piyasaya sürmeyi planladığı şu an için bilinmiyor. Bildiğimiz bir şey varsa o da efsane modelin elektrik çağında da hayatta kalmayı başaracağı!

 

 

 

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version