MG, yeniden doğdu diyebiliriz. En azından markanın ülkemiz için yeniden doğduğu kesin. Öyle ki iddialı marka, ZS EV modeliyle bir süredir Türkiye’de satışlara başlamış durumda. Elektrikli otomobilinin fiyatının uygun olması ve reklamların da iyi yapılmasıyla beraber ZS EV serisi yaygınlaşmaya başladı. Şimdi ise yakın zamanda tanıtılan yeni Premium SUV modeli MG Marvel R için güzel haberler var.

Duyurusu yapılan detaylara göre araç yakında ülkemizde de satışa çıkacak. ZS EV modelinden sonra yeni bir adım olarak gelecek aracın neler sunacağı bir yana çıkış tarihi konusunda da bilgiler var.

MG Marvel R Ne Zaman Türkiye’de?

Henüz yeni bir araç olan seri, Mart ayında duyurulmuştu. SUV sınıfının iddialı aracı yine Doğan Trend Otomotiv üzerinden satışa çıkacak. MG Marvel R ne zaman gelecek sorusunun cevabı ise tam net değil. Sadece net olarak şu ki araç 2022 yılında ülkemizde satışa çıkacak. Şu an için serinin geleceği kesin deniyor.

2022 yılında satışlarının yapılması beklenen modelde nasıl özellikler olduğunu da merak edebilirsiniz. Özellikle motor konusunda yine elektrikli tercihi olup olmadığı merak ediliyor. Biz de bu konuda bilgi verelim.

MG Pilot gibi gelişmiş bir sürüş asistanı teknolojisine sahip olan araçta 3 adet elektrikli motor kullanılmakta. Motorların oluşturduğu güç kombinasyonu ile beraber elde edilen toplam güç değeri 288 beygir olarak açıklandı.

288 beygirlik güç bir yana tork değeri çok yüksek 650 Nm tork değeri bulunuyor. Bu da aracın çok iyi bir hızlanma değerine sahip olması anlamına geliyor. SUV olmasına karşın seri 4.9 saniye içerisinde 100 km hıza çıkabilmekte.

Söz konusu iddialı olduğunu biliyoruz. Ama MG Marvel R fiyatı için henüz bilgimiz yok. ZS EV modeli iyi sayılabilecek bir fiyatla ülkemize geldi. Bu modelde de aynı şey olmasını beklemekteyiz. 2022 yılının başında fiyatlar belli olabilir.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version