MG ZS EV Türkiye fiyatı, resmi olarak duyuruldu. Bir dönemin İngiliz devi MG’nin ülkemize yeniden dönüş yapacağı zaten söylenmişti. Birkaç ay kadar önce bu açıklamaların gelmesinin hemen  ardından şimdi de yeni araçlar için fiyat bilgisi geldi.

Söylenen fiyat gerçekten iyi bir fiyat. Pazardaki diğer modelleri düşündüğümüz zaman çok yüksek değil. Tabii ki bundan 3-4 sene öncesini düşünecek olursanız yüksek ama şu an iyi uçuk bir fiyat değil.

MG ZS EV Türkiye Fiyatı Nasıl?

Doğan Trend Otomotiv’in distribütörlüğünde satışa sunulan elektrikli SUV modeli, 12 Nisan itibariyle de ön siparişlere açıldı. Aracın Türkiye pazarında iki ayrı paket seçeneği bulunacağını belirtelim.

Birinci paket Comfort paket olacak. Bu seçeneği tercih edenler 394 bin TL ödemek zorunda tabii ki bu lansman fiyatı. Elektrikli SUV için bu fiyat gerçekten iyi.

İkinci olarak ise lüks paket olan Luxury paket sunuluyor. Yine bu paket seçeneğinde de 409 bin TL gibi bir fiyat olduğu açıklandı. Dediğimiz gibi yine çok yüksek bir fiyat değil.

Fiyatların Mayıs ayına kadar geçerli olacağı da açıklanan bilgiler arasında. Ayrıca aracın ön siparişlerine özel kampanyalar da var. Şimdilik sizden istenen Mayıs ayına kadar 40 bin TL. Önden 40 bin TL ödeyen sürücüler araçlarını Mayıs ayı içerisinde alabilecek.

Ayrıca ön siparişle MG ZS EV alacak olursanız, Wallbox akıllı şarj cihazı kurulumu da firma tarafından karşılanacak.

7 yıl batarya garantisi, Değer Koruma Programı, 2.nesil otonom sürüş özelliği artıları gibi artıları olan MG ZS EV, bu fiyatlarla ne kadar satacak göreceğiz.

Avantajlara ve aracın özelliklerine baktığımız zaman bu fiyata çok satabilir. Elektrikli araçların böyle bir aralıkta satılması güzel olacaktır. Dileriz sonrasında zamlarla karşılaşmayız.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version