Kült haline gelen İngiliz otomobil markası Mini tam 60 yaşında! Bu özel yaşı ikonik Mini’nin özel bir modeliyle kutlama kararı alan firma, 3 ve 5 kapılı iki farklı varyasyona sahip Mini 60 Years Edition isimli aracı 4 farklı motor seçeneğiyle tanıttı. Özgün bir ton olan British Racing Green IV isimli yeşil rengin de kullanıldığı araç, ek renk seçenekleriyle müşterilerin beğenisine sunulacak.

Mini 60 Years Edition için planlanan diğer renkler arasında metalik Midnight Black, Moonwalk Grey, Melting Silver ve MINI Yours Lapisluxury Blue yer alıyor. Çift renkli olan arabanın tavanında Pepper White isimli beyaz renk tonu veya siyah renk tercih edilmiş. Seçilen bu ikinci renk tonu modelin yan aynalarında da kullanılacak. Keza çatıda yer alan şerit çizgiler de 60. yıl dönümüne özel bir tasarıma sahip.

Özel ve ince düşünülmüş detaylarla dolu

Mini hayranlarını heyecanlandıran modelde çift renkli 17 inç büyüklükteki 60. yıla özel jantlar mevcut. Şerit çizgilerinde, çamurluktaki dönüş sinyallerinin bulunduğu bölgede, kapı eşiklerinde ve LED projektörlerde 60. yıl logosuna rastlayabilmek mümkün.

Baz paketi bile gayet dolu!

Standart donanım listesinde spor deri direksiyon ve spor koltuklar bizleri karşılıyor. Diğer baz özellikler arasında LED ön farlar, LED sis lambaları, beyaz sinyaller ve LED arka stok lambaları yer alıyor. Otomatik dijital klima, iç ambiyans aydınlatması ve yağmur sensörü ise cabası.

136 beygirden başlayıp 192 beygire kadar çıkabilen 2 dizel, 2 de benzinli motor seçeneğiyle satışa sunulacak arabanın fiyatı ve çıkış tarihi henüz belli değil.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version