Japon otomobil üreticisi Mitsubishi henüz çiçeği burnundaki 2021 Mirage modelini görücüye çıkardı. Firmanın “dinamik kalkan” adını verdiği ön yüz tasarımına ev sahipliği yapan araç hem sedan, hem de hatchback gövde formlarında üretilecek. Özellikle Mirage G4 sedan satın alınabilecek en ucuz aile arabalarından biri olmaya aday.

Ufak arabalara rağbet eskisi gibi değil

Küçük otomobil segmentinin şu sıralar iyice can çekiştiği malum. Toyota Yaris, Chevrolet Aveo ve Honda Jazz gibi arabalar artık ömür döngülerini tamamlamak üzereler.

Bunun sebebi insanların her geçen gün SUV modellerine daha çok rağbet göstermesi. Müşterilerin tercihi kamyonet, crossover ve SUV modellerinden yana olunca 2021 Mitsubishi Mirage tek mantıklı seçenek olarak ortada kalıyor. Nihayetinde ucuz, dayanıklı ve yakıtı çok fazla olmayan bir araç arayanlar için Mirage’in geçer akçe olduğu söylenebilir.

Artık çok daha agresif

Mitsubishi ise makyajladığı Mirage’in ön taraftan bakılınca hiç olmadığı kadar agresif görünmesini sağlamış. Mirage hatchback ve G4 sedan modelleri ilk kez 2004 yılında hayatımıza girmişti. 2017’de ilk makyaj operasyonunu geçiren araç daha büyük bir ızgaraya ve daha keskin dış aksesuarlara ev sahipliği yapmaya başlamıştı.

2021 Mirage’de ise ön tampon yenilenmiş, farlar ise sıfırdan tasarlanmış. Outlander ve Eclipse modellerinden aşina olduğumuz “dinamik kalkan” adı verilen özgün ön ızgara tasarımı ise cabası.

Üst paketlerinde LED aydınlatma, yeni 7.0 araç içi eğlence sistemi ve standart olarak Apple CarPlay ve Android Auto bağlantı teknolojilerini destekleyen araba değerlendirmeye değer.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version