N11 Volkswagen kampanyası, daha önce e-ticaret sitelerinde çok rastlamadığımız kampanyalarından biri oldu. Zaten e-ticaret üzerinden araç satışının yapılması da çok alışık olduğumuz bir durum değil.

Bir yandan e-ticaret üzerinden sıfır araç satışının yapılıp bir yandan da satışlar için kampanya duyurulunca, haliyle konu bir anda haber değeri taşımaya başlıyor. Biz de sizler için nasıl bir kampanya düzenlendiğini araştırdık ve elde ettiğimiz bilgileri sizlerle paylaşmak istedik.

Volkswagen Araçlarında Nasıl Bir Kampanya Var?

11 Kasım’da aktif olacağı söylenen kampanyada 4 model yer alacak. Bu modeller;

  • Polo
  • Golf
  • T-Roc
  • Tiguan

olarak açıklandı. 4 modelde de yapılacak olan kampanyada ciddi fiyat değişiklikleri olacak. Sadece giriş paketlerini paylaşalım. Giriş paketlerine baktığımız zaman, Tiguan modelinin 410 bin TL olan fiyatının 342 bin TL gibi bir fiyata düştüğü görülüyor. Diğer paketler için de hemen hemen aynı durum geçerli.

İndirimin geçerli olduğu diğer araç ise T-Roc modeli oldu. T-Roc modelinde de 414 bin TL olan fiyatın 328 bin TL’ye kadar düşeceği açıklandı.

Gözümüzü Golf modeline çevirdiğimiz zaman ise 213 bin TL olan satış fiyatının 211 bin TL’ye kadar indiğini görmekteyiz.

Son olarak Polo modeline bakalım. Polo modelinde de 189 bin TL olan satış fiyatının 170 bin TL civarına kadar düştüğü anlaşılıyor.

N11 Volkswagen kampanyasının 11 Kasım tarihinde başlayacağını biliyoruz ama stokların kaç araçla sınırlı olduğunu bilmiyoruz. Muhtemelen kampanyanın başladığı gün stoklar konusunda da bilgi verilecektir. Kampanyanın ne kadar ilgi çekeceğini göreceğiz. Diğer e-ticaret sitelerinde de benzeri kampanyalar başlamış durumda. Belki sektörde böyle bir değişim yaşanıyordur bunu kesin olarak söyleyemeyiz.

Share.

3 yorum

  1. Opel’in yeni kampayanları da oldukça güzel arkadaşlar özellikle fiyatları gerçekten çok ekonomik tavsiye ederim arkadaşlar

  2. Ne zaman kampanya olacak troc 515 binlira ne zaman 328 dusecek tarih ne zaman bellimi

  3. Bu kampanyayıda galericiler parsellerler 211 bine aldıkları golfü 250 bine satarlar.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version