Nissan, resmi Youtube hesaplarının birinde önemli bir paylaşım yaptı. Orta Doğu resmi YouTube kanalı üzerinden yapılan paylaşımda, markanın 2020 yılı bitmeden sürpriz bir SUV modelini daha tanıtacağı ortaya çıktı.

Sürpriz model için videonun paylaşılmasının ardından tahminler de gelmeye başladı. İddialara göre bu model 2021 Nissan Terra olacak.

2021 Nissan Terra Ne Zaman Gelecek?

Aslında değerlendirecek olursak marka için 2020 yılı zaten tempolu geçti. Yeni bir Navara, yeni bir X-trail, tamamen elektrikli olan Ariya, Juke kısmında yapılan revizeler derken marka bu yılı dolu dolu geçirdi.

Fakat görünen o ki pandemiye rağmen, bir hamle daha yapılacak ve yeni bir SUV modeli daha tanıtılacak. Terra serisinin devamı olarak geleceği söylenen aracın özelliklerinin neler olacağını ise şu an için bilemiyoruz.

Sadece aracın geçmişini biliyoruz. Türkiye’ye gelip giden modellerden biri olan Terra, aktif olarak Tayland ve Endonezya’da satılan bir araç.

İşte yeni modelle bu değişebilir. Çünkü yayınlanan videoda bazı ipuçları var. Mesela “X” ifadesi. Bir süre önce konuşulan Xterra modelini işaret eden bir ipucu, aracın Avrupa’da da daha geniş bir pazarda satılacağını düşündürüyor. Çünkü Xterra için bu şekilde iddialar ortaya atılmıştı.

Şimdilik belirsiz olan aracın sır perdelerinin tamamen kaldırılacağı tanıtım da 25 Kasım tarihinde yapılacak. Her zaman olduğu gibi 25 Kasım itibariyle aracın tüm özelliklerini sizlerle paylaşıyor olacağız. Türkiye’ye geri dönme ihtimali var mı ya da bu seride nasıl özellikler öne çıkacak hepsini inceliyor olacağız.

Özellikle aracın SUV sınıfı için ne gibi yenilikler getireceğine odaklanmak lazım çünkü Nissan SUV konusunda en iddialı markalardan. Detaylar için takipte kalın. 🙂

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version