Dijital dünyanın vazgeçilmez olduğu şu günlerde birçok marka bu dünyaya giriş yapmak için adımlar atmaya başladı. Bu markalardan biri olan Ford, kısa süre önce benzersiz bir çalışma yapmış ve oyuncular için dijital bir araç tasarlamıştı. Ford Team Fordzilla P1 adı verilen ve oyunlarda kullanılacağı açıklanan aracın, gerçek dünyada olmayacağı söylenmişti.

Henüz hangi oyunlarda kullanılacağı konusunda bilgi olmasa da özellikle yarış serilerinde hayat bulması beklenen araç için beklenmedik bir haber geldi. Oyunlarda yer alacak olan seri gerçek oldu ve Ford aracı üretime soktu.

Ford Team Fordzilla P1 Gerçek Tanıtımı Yapıldı

Tabii ki seri üretim olmayacak olan araç, bir konsept model olarak karşımıza çıkacak. Ford gerçek modeli üretti ve bunun tanıtımını gerçekleştirdi ama aracın sadece 1 adetle sınırlı kalması bekleniyor.

Tek bir araçla sınırlı kalacak olan gerçek üretimin, kolay kolay seri üretime geçmesi de beklenmiyor. Böyle bir aracın seri üretime geçmesi ve trafikte kullanılması için çok fazla engelin aşılması gerekiyor.

Üretilen modeldeki detaylara baktığımız zaman ise dev farlar dikkat çekiyor. 250 bin oyuncudan fikir alınarak oluşturulan tasarımın dışına çıkmayan marka, dev LED farlarına ve ışıklandırma sistemine aynı şekilde yer vermiş durumda.

Arka kısımda da yine benzersiz bir stop lambası tasarımı var ve arasın tam orta kısımda Ford logosu sunduğunu görüyoruz. Dev lastikleri ve iki kişilik kapasitesiyle görülen aracın, iç tasarımı konusunda ise çok bir bilgi yok.

Sadece iç kısımda F1 araçlarında kullanılan bir direksiyonun yer aldığını ve bu direksiyonun ön kısmında da ekrana yer verildiğini anlıyoruz. Ekstra bir gösterge alanı falan yok zaten bu model bir nevi türünün son örneği ve öyle de kalacak olan modeller arasında. Kullanıma ya da seri üretime sunulmayacak. Ford Team Fordzilla P1 dijital dünyada ünlenecek.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version