Range Rover serileri için özel üretim araçları sık sık görmeye başladık. Zaten premium sınıf olan araçlar, son dönemde daha da öne çıkacak özel versiyonlarla anılıyor. İşte bu özel üretim serilerin sonuncusu ise Range Rover SV Golden Edition modeli oldu.

Uzun dingil Range Rover modeli yerine standart olan Range Rover modeli üzerinden yükselen özel versiyon, bazı önemli özelleştirmelerle dikkat çekiyor. Sadece 5 adet üretim ile sınırlı olacak olan aracın, ana modele göre çok dikkat çekici farkları var.

Range Rover SV Golden Edition Nasıl Bir Otomobil?

Aracın adından da anlayabileceğiniz gibi bu özel seride bazı altın rengi detaylar var. Temelde renk Bespoke mavi olarak geçiyor ama hem ön kısımda hem yan kısımlarda hem de arka kısımda altın rengi detayları net olarak görüyoruz.

Bu da aracın çok daha premium bir görüntüye kavuşmasını sağlamış desek yeridir. Dış kısımda özel renk ve tasarım detayları olan Range Rover SV Golden Edition, iç kısımda da benzeri değişiklikler sunuyor.

İç kısımda abanoz delikli deri koltuklar ve siyah döşeme detayları dikkat çekiyor. İç kısımda kullanılan siyah döşemeler ve siyah deri, karartılmış olan camlar ise destekleniyor ve aracın görüntü açısından daha asil durması sağlanıyor.

Yine 10 inç multimedya ekranı ve 12.3 inç dijital gösterge ekranına sahip olan Range Rover SV Golden Edition, tüm sürücü destek paketlerini de içermekte.

Motor kısmında ise temel modelde yer alan 5.0 litrelik V8 motor kullanılıyor. 557 beygir gücünde olan bu motor 700 Nm tork değerine de sahip ve bir hayli yüksek performans sunulmasını sağlıyor.

Yaklaşık 203 bin dolar civarında bir fiyata sahip olduğu açıklanan aracın, sadece 5 adet ile sınırlı olacağını da tekrar hatırlatalım. Marka çoktan ön siparişleri de almaya başlamış.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version