Bir dönüşüm süreci içerisine giren Peugeot, araçlarında yeni bir tasarım uygulamaya başladı. Bu dönüşüm 208 modeliyle de devam etti. Araçlarda yapılan değişiklikler bir yana marka şimdi de logosunu değiştirdi. Peugeot logosu yenilendi ve bundan sonraki dönemde yeni bir tasarım yapısının kullanılacağı açıklandı.

Tasarım yapısında uygulanan değişikliği yansıtan logo, kesinlikle çok daha dikkat çekici.

Peugeot Logosu Nasıl Değişti?

Baktığımız zaman yeni logonun markanın ikonu haline gelen aslanı kullandığını görüyoruz. Artık logonun içerisinde bu aslan da yer alacak. Yeni logoda markanın yazısının hemen altında çok net bir şekilde aslan figürü yer alıyor. Ayakta değil de sadece baş kısmının gözüktüğünü görüyoruz.

Daha önce kullanılan ayakta aslan figürü de değişmiş oldu. Özel bir şekilde gölgelendirmelerin yapıldığı yeni logoda, yazının da bir hayli sade tutulduğunu söylemek gerekiyor.

Sadece yazı kısmında değil aslında aslan başı kısmında da sade tasarımlar sunulmuş durumda. Markanın 11.logosu konumunda olan yeni logonun şimdiden kullanılmaya başlandığını da ekleyelim.

Zaten online platformlarda logo kullanılıyor ama bayilerde de bu yeni logoya geçiş yapılacak ve dönüşüm böyle tamamlanacak.

Bundan sonra gelecek olan araçlarda da yine yeni Peugeot logosu kullanılacak ve tasarım buna göre seçilecek. Yeni logonun kullanılacağı ilk aracı ise çok yakında göreceğiz. Logoyu kullanan ilk araç 18 Mart 2021 tarihinde tanıtılacak olan yeni 308 modeli olacak.

Yenilik açısından güzel bir çalışma olsa da logonun ne kadar sevileceğini zamanla göreceğiz. Bu konuda sizin de görüşlerinizi merak ediyoruz. Yeni logo hakkında görüşlerinizi yorumlar kısmını kullanarak bizlerle paylaşabilirsiniz. Sizce daha farklı bir değişiklik yapılması mı gerekirdi?

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version