Range Rover Evoque için yeni seçenekler ülkemize gelmeye devam ediyor. En son geçtiğimiz aylarda, hibrit model için satışlar başlamış ve sınıfında ilgi çekmeyi başarmıştı.

Başarılı elektrikli motor seçeneğinin yanında, markanın Türkiye için bir planı daha ortaya çıktı. Bu sefer araca vergi avantajları sağlayan yeni bir motor seçeneğinin ekleneceği duyuruldu.

Range Rover Evoque Hangi Motor Seçeneğini Sunacak ve Fiyatı Nasıl?

Yeni motorun sağlayacağı en büyük avantaj vergi avantajı olacak. Bunun dışında yeni motorun tasarruf konusunda da daha iyi olduğunu göreceğiz. Peki motorun özellikleri neler?

Yeni motor seçeneğinde 1.5 litre hacmi görüyoruz. 1.5 litrelik benzinli motorda 160 beygirlik olan yeni motor 3 silindirli ve 260 Nm tork değerine sahip. 100 kilometrede 8 litre yakıt tüketimi olduğu da açıklanan aracın şanzıman tercihi de dikkat çekici. Bu versiyonda 8 ileri otomatik vites yer alıyor.

Yine bu motor seçeneğinde de 6 farklı paket bulunuyor. Yani aracın motorunun değişmesi paket seçeneği konusunda çeşitliliğin değişmesine neden olmadı. Yine PHEV modelinin de satışları devam etmekte.

Şimdi merak ettiğiniz kısımlara gelelim. 1.5 litre motor kullanıldığı için vergi avantajları olsa da aracın fiyatları tabii ki çok ucuz değil. Fiyatlar 807.963 TL’den başlıyor. Bu giriş modelde geçerli olan fiyat. Donanım seviyesi S olan paket için geçerli fiyat.

Bunun dışında aynı motor seçeneğinde diğer fiyatlar ise hemen aşağıda yer alıyor.

  • Evoque SE – 882.994 TL
  • Evoque HSE – 948.020 TL
  • Evoque R-Dynamic S – 852.981 TL
  • Evoque R-Dynamic SE – 928.012 TL
  • Evoque R-Dynamic HSE – 993.038 TL

Bunlar dışında PHEV modellerinin fiyatı ise 1.013.046 TL’den başlıyor. Yine paket seçeneklerine göre fiyat artıyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version