Şu an birçok araçta ÖTV değişikliğinden doğan indirimler olduğunu biliyoruz. Ara ara da bu araçlar için paylaşımlar yapmaya devam ediyoruz. ÖTV’den kaynaklı olan indirimler bir yana, zaman zaman farklı kampanyalar da geliyor. Bu zamana kadar ki en ilginç kampanya ise Renault tarafından geldi.

Firma Covid-19’a karşı savaşta bir adım atmak adına yeni bir kampanya duyurdu. Bu kez aşılarını olan kullanıcılar için indirim söz konusu olacak. Çok küçük bir indirim olsa da değerlendirilecek bir şey olarak görülebilir.

Renault, Aşı Olanlara İndirim Yapıyor

Firmanın yeni kampanyasında 2 doz aşısını olmuş olan kullanıcılara, Megane Sedan Joy 1.3 Tce EDC 140 beygir modeli hariç indirim uygulanacak. 2 doz aşı olan müşteriler, bahsettiğimiz model dışında tüm modellerde +1 yıl garanti ürününü tercih ettiği zaman, +1000 TL gibi bir indirim alacaklar.   

Renault aşı kampanyası kapsamında sunulan artı çok büyütülecek bir artı değil ama yine de aşıya teşvik etmesi konusunda önemli bir kampanya olduğunu söylemek lazım. Renault söz konusu kampanya için bir de süre verdi onu da ekleyelim. İlginç kampanya için geçerli olan süre Eylül sonu olarak işaret edildi.

Eylül ayının sonuna kadar tercih edilecek olan modellerde bir indirim söz konusu olabilecek. Zaten şu an bazı modellerde geçerli olan bir ÖTV indirimi var. Marka bu tür destekleyici kampanyalara da devam edecek gibi duruyor.

Yine satış kampanyaları için yeni bir bilgi verilir ve Ağustos sonu için yeni bir karar açıklanacak olursa, onun da bilgisini paylaşırız. Şu an bilinen ek bir satış kampanyası gözükmüyor.   

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version