2021 model otomobil fiyatları bir bir açıklanıyor. Birçok markanın yeni fiyat listeleri yayınlanırken, yeni yılın ilk kampanyaları da karşımıza çıkmaya başladı. Yakın zamanda Renault Clio modeli için yapılan kampanyanın haberini paylaştık. Şimdi Renault Kadjar için bir kampanya duyuruldu.

Bu kez kampanyada kredi ya da taksit gibi bir durum yok. Bu kez kampanyada direkt olarak indirim haberi var. Aracın satış fiyatında direkt yapılmış indirim göze çarpıyor. Peki yeni açıklanan fiyat ne kadardı? Ne kadar indirim yapıldı?

Renault Kadjar Kampanyası Sonrasında Fiyatlar Nasıl Oldu?

Aracın 2020 model yılı için 2021 yılında açıklanan satış fiyatı 362.000 TL olarak duyurulmuştu. Zaten şu an tek versiyon olarak satılan modelin bu fiyatı kampanya kapsamında 314.900 TL gibi bir fiyata indi.

Renault Kadjar Touch Roof 1.3 TCe EDC 160 beygir paket seçeneğinin olduğu araç için açıklanan bu yeni fiyatla beraber, standart satış fiyatı üzerinden 47-48 bin TL gibi bir indirim uygulandığını görmekteyiz.

İndirim miktarı bir hayli dikkat çekici. Öyle ki yeni yıla girdik ve araçların yeni model yılıyla beraber satış fiyatları da biraz daha yükseldi. Bu noktada Kadjar modelinin de fiyatının daha da yükselmesi beklenebilirdi.

Güzel bir indirim haberi fiyatı biraz olsun daha makul bir hale getirmiş oldu. Tabii ki 314 bin TL hala ciddi bir fiyat ama yine de 362 bin TL gibi değil. 🙂 Yeni kampanyanın ne kadar süreceği konusunda ise bilgilendirme yapılmamış. Sadece şu bilgi paylaşılmış “stoklarla sınırlıdır” şeklinde bir uyarı.

Stoklar ne kadar ya da zaman sınırı var mı şimdilik net değil. Bakalım Renault cephesinden bunun için bir açıklama gelecek mi?

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version