Renault Megane Sedan, henüz birkaç gün kadar öncesinde yenilendi. 2021 makyajlanmış olan kasa, ülkemizde de satışa sunuldu. Sedan meraklıları için önemli bir araç olan Megane için yeni seri geldi ama eski seri için de güzel bir kampanya başladı.

Hala satışta olan 2020 model Renault Megane Sedan için düzenlenen Şubat kampanyası, aracı güzel bir fırsatla almanızı sağlıyor. Peki aracın fiyatı nasıl ve kampanya için neler bilmemiz gerekiyor?

2020 Renault Megane Sedan Şubat Kampanyası

Kampanyanın geçerli olduğu araç 2020 model yılında satışta olan Joy 1.3 TCe 140 beygirlik olan araç. Bunun dışındaki modellerde fiyat açısından herhangi bir ek kampanya yok gibi gözüküyor. Bu paket için geçerli olan kampanyada aracın fiyatının 183.100 TL’ye düştüğünü görüyoruz.

2021 model yılı ile karşılaştırmamak gerekiyor çünkü 2021 model yılında sunulan araçların fiyatları biraz daha yüksek seyretmekte. 2020 model yılı ve belirtilen paket için geçerli olan kampanyada bir de kredi imkanı elde ediyorsunuz.

Aracın fiyatı 183.100 TL. Bunun 100 bin TL gibi bir kısmını kredi olarak kullanabiliyorsunuz. 100 bin TL kısımda kredi kullanırsanız 12 ay vade ve %0.99 faiz avantajıyla karşı karşıya kalıyorsunuz. İkinci bir seçenek daha sunulmuş durumda.

İsterseniz 50 bin TL’ye kadar kredi kullanmak imkanınız da var. 50 bin TL’ye kadar kredi kullanacak olursanız da bu sefer 24 ay vade ve yine %0.99 faiz oranı karşınıza çıkıyor.

Her iki kredi miktarı için de sunulan avantaj hemen hemen aynı avantaj. Burada sadece miktarlar ve vade sayılarında bir değişiklik yapılıyor. Unutmayın kampanya sadece Şubat ayı için geçerli olan bir kampanya. Ay sonunda bu fırsatlar da son bulmuş olacak.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version