Renault Symbol aracının fiyatları için Kasım ayının sonunda bir paylaşım yapmıştık. Aracın fiyatlarının ne kadar değiştiğini ve rekor seviyesinin görüldüğünü dile getirmiştik. Aracın fiyatının yükselmesinin sonrasında Aralık ayında fiyatların daha da yükseleceği konuşuluyordu. Fakat öyle olmadı. Neyse ki hem döviz kuru üzerindeki etki biraz azaldı hem de yıl sonu kampanyaları yapıldı.

Birçok araçta düzenlenen yıl sonu kampanyaları bu modeli de etkilemiş gibi duruyor. Şu an kredi kampanyası da sunulan aracın fiyatında da indirime gidilmiş durumda. Peki, yeni bir Symbol almak isteyen sürücüler ne kadar ödeyecek? İndirim miktarı ne kadar?

Renault Symbol Fiyatları Nasıl Değişti?

Aralık ayı için belirlenen son rakamlarla beraber aracın satış fiyatında 5000 TL gibi bir miktarda indirim yapıldı. Kasım ayında paylaştığımız listede modelin fiyatı 145.000 TL civarlarındaydı. Yapılan bu indirim sonrasında giriş modelinin fiyatı da 140 bin TL rakamına kadar gerilemiş gibi gözüküyor. Sadece giriş paketinde bir değişiklik söz konusu değil.

Giriş paketinin fiyatı değiştiği gibi orta ve üst paket seçeneklerinde de fiyat düşüşü var. Fakat bu modellerde ekstra bir indirim söz konusu değil. Yine 5 bin TL civarında bir indirim söz konusu. Bu indirimle beraber orta paketin fiyatı 154 bin TL seviyesine gerilerken, en yüksek paketin ise 190 bin TL seviyesine gerilediğini görüyoruz.

Kasım ayında yapılan zam sonrasında en yüksek paket seçeneğinde fiyat 195 bin TL’yi geçmişti. Bu yönüyle bakacak olursak indirimler dikkat çekici gibi gözüküyor. En azından yükselme yok ve bir miktar düşme söz konusu. Çok memnun etmeyen rakamlar olabilir ama dediğimiz gibi en azından yükselme yok.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version