Haziran ayında otomobil fiyatları ciddi şekilde artış gösterdi. Birçok modelde ekstra zamların geldiğini gördük. Fiyat artışlarının dengelenmesi adına ise yeni bir stratejilere gidilmeye başlandı. Başta kampanyalar bu artışları durdurmaya yönelik oldu. Renault yaz kampanyası da tüm bu kampanyalar içerisinde en çok dikkat çekenlerinden biri oldu.

Sürücülerin hem belli bir miktar faizsiz kredi hem de takas indirimi almasını sağlayacak olan kampanya, tek bir model için de geçerli değil. Birkaç modelde geçerli güzel bir kampanya.

Renault Yaz Kampanyası Detayları

Kampanya kapsamında avantajlarıyla dikkat çeken ilk araç yeni Taliant modeli oldu. Yeni Taliant modelinde 60 bin TL’ye kadar %0 faizli kredi imkanı sunuluyor. 2021 Taliant Touch 1.0 Turbo X-tronic 90 beygir modelinde geçerli olan kampanya, aracın 231.500 TL’lik fiyatı için geçerli. Bu kampanya kapsamında 60 bin TL krediyi %0 faizle beraber 12 aylık olarak kullanabiliyorsunuz.

Kampanyanın sunulduğu ikinci model ise Yeni Megane Seda modeli oldu. Bu modelde de 2021 Megane Sedan Joy 1.3 TCe 140 beygirlik paket için geçerli fırsat sunuluyor. Söz konusu pakette geçerli olmak üzere yine 60 bin TL %0 faizli 12 aylık kredi imkanı sunuluyor. Aracın fiyatı ise 229.900 TL. İşte bunun 60 binlik kısmında bir sıfır faizli kredi imkanı söz konusu.

Diğer fırsat ise yeni Clio modeli için geçerli. Clio Joy TCe X-Tronic 90 beygirlik paketi için geçerli olan kampanyada şartlar değişmiyor. Yine 60 bin TL için %0 faiz imkanı sunuluyor. 12 aylık vade ile krediyi kullanabiliyorsunuz. Bu modelin fiyatı ise 212.000 TL.

Renault yaz kampanyası için bilinmesi gereken bir şey daha var. O da takas indiriminin de sunuluyor olması. 3000 TL gibi bir takas indirimi de söz konusu. 3 modelde de takas indirimi geçerli. Kampanya sadece Haziran ayının sonuna kadar geçerli olan bir kampanya. Hatırlatmış olalım.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version