Renault’un B segment SUV modeli Captur yenilendi. Dış tasarımda ufak bir makyajla daha yeni bir görünüm kazanan Yeni Renault Captur, 83.850 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuş durumda.

Türkiye’de yüzde 30’a ulaşan B segmenti içerisinde B-SUV’ların payı yüzde 10 seviyelerine ulaştı. 2016 yılında 3783 adet satılan Captur, kendi segmentini 2. sırada tamamladı.

Yeni Renault Captur’da Neler Yenilendi?

Ön yüzde marka kimliğinin imzası olan yeni far tasarımıyla güncellenen Yeni Renault Captur, artık Full-LED ‘Pure Vision’ teknolojili farlarla alınabiliyor. Captur, tamponun alt kısmında markanın ışıklı imzasını vurgulayan ‘C’ biçiminde LED gündüz farlarına sahip.

Arka farlarda da, hem gündüz hem de gece kolaylıkla fark edilebilen bu ışık imzası bulunuyor. Ön ızgarada yer alan yeni krom çıtalar ise aracı Kadjar ile daha benzer bir tasarıma taşırken, ön ve arka tamponlardaki ek korumalar SUV kimliğini güçlendirmiş.

İki tonlu kişiselleştirme olanağına sahip gövde rengi seçenekleri de yenilenen Captur’da devam ediyor. Benzer kişiselleştirme seçenekleri de aracın içine de uygulanabiliyor.

R&Go, Media Nav Evolution ve R-Link Evolution olmak üzere üç farklı multimedya sistemi sunan Renault Captur, hali hazırda navigasyon, bluetooth gibi teknolojileri standart olarak sunmakta.

Yeni Renault Captur’un Donanım Seçenekleri

Icon, Touch ve Outdoor olmak üzere 3 farklı donanım seviyesi seçeneğiyle gelen Captur’da dizel ve benzinli motor seçenekleri hem otomatik hem de manuel seçenekleriyle satın alınabiliyor.

Captur, Kadjar ve Koleos ile B,C,D segmentlerinde birer SUV modeline kavuşan Renault, bu sayede her bütçeye her ihtiyaca uygun bir SUV alternatifi sunuyor.

Kaynak: TopGear

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version