İngiliz lüks otomobil markası Rolls Royce, genç ve kreatif zihinleri kendi Rolls Royce modellerini tasarlamaya teşvik etmek için yeni bir yarışma düzenledi. Genç Tasarımcı Yarışması adı verilen bu etkinliğe sadece 16 yaş ve altı çocuklar katılabilecek. Anne ve babalar da çocuklarla beraber eğlenceli vakit geçirebilecekler.

Rolls Royce Genel Merkezi’nin bulunduğu İngiltere’nin Goodwood şehrinde her yıl Aile Günü Kutlaması isminde bir kutlama şenliği düzenleyen marka, Genç Tasarımcı Yarışması’nı da bu şenlik kapsamında bir etkinlik olarak planlamış. COVID-19 salgını nedeniyle eve kapanan ve dışarı çıkamayan çocuklar için eğlenceli bir fikir olduğu söylenebilir.

RR’ın tasarım ekibi tarafından değerlendirilecek

Malum olduğu üzere Rolls Royce markası tüm dünya genelinde ürettiği lüks otomobil modelleriyle biliniyor. Marka şimdilerde genç zihinleri hiçbir sınır olmaksızın kendi hayallerindeki süper lüks otomobili tasarlamaya teşvik ediyor. Üstelik yarışmaya gönderilen tüm tasarımlar bizzat Rolls Royce’un tasarım ekibi tarafından değerlendirmeye alınacak.

Peki kazanana ne var biliyor musunuz? Herhangi bir para ödülü olmayacak. Bunun yerine birinci seçilen tasarım, dijital ortamda daha da iyileştirilmiş ve gerçekçi gözüken haliyle tasarımcıya teslim edilecek. Aşağıdaki örnekte olduğu gibi mesela.

Tabii ki hepsi bununla sınırlı değil. Karantina dönemi sona erip okullar tekrar başladığı zaman birinci gelen çocuk, okula Rolls Royce marka arabayla götürülecek. Üstelik bir arkadaşını da arabaya alabilmesi mümkün olacak.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version