SEAT Ibiza, fiyat aralığı ve başarılı donanım özellikleri sayesinde ülkemizde bir hayli yüksek satıyor. SEAT belki doğrudan aracı değil ama gösterilen bu ilgiye karşı motor seçeneklerini yeniledi.

Mevcut motor seçeneklerinden farklı olarak yeni bir motor seçeneği duyuruldu ve bu motorun ülkemizde ne kadar fiyatla satılacağı da açıklandı.

SEAT Ibiza için Yeni Evo Motor

Araçta yapılan güncelleme sonrasında 1.0 litrelik 3 silindirli Evo motor seçeneği satışa sunuldu. 3 silindirli motorun gücü ise 80 beygir olarak açıklandı.

Her ne kadar motor yeni nesil olsa da 80 beygir biraz düşük bir güç demek oluyor. Aracın kasası çok büyük değil ve bu nedenle beygir gücünün daha düşük olması soruna neden olmaz ama 80 beygir gibi bir değer de herkesin sevebileceği bir değer değil.

Style donanım paketiyle beraber alınabilecek olan yeni motor seçeneğinin yakıt ortalamasını da başlayalım. SEAT Ibiza bu motorla beraber ortalama 5.2 litre yakıt tüketiyor. Söylediğimiz gibi ne kadar tercih edilebilir olacağı tamamen sürücülere kalmış durumda.

Yeni motor seçeneğiyle beraber satışa sunulan aracın fiyatı ise 170 bin TL. Tabii ki fiyat yüksek ama hangi aracın fiyatı düşük kaldı ki. Hemen hemen her model 150 bin TL üzerinde. Bunun için de bir içerik hazırlayacağız ama görünen o ki yakın zamanda 150 bin TL altına araç bulmak mümkün olmayacak.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version