Subaru geçtiğimiz ay yeni WRX modellerini tanıttığı lansman kapsamında sınırlı sayıda üretilecek olan Series.Gray WRX ve WRX STI modellerine çok da fazla değinmemişti. Aradan geçen süre zarfında bahsi geçen araçlara dair ne bir fiyat listesi, ne de görsele ulaşabilmek mümkün olmamıştı.

Şimdilerdeyse Subaru, sınırlı sayıda üretilen bu değerli modellere dair merak edilen her şeyi ABD’nin Washington DC şehrinde düzenlenen Boxerfest festivali kapsamında açıkladı.

Sonbaharda satış noktalarında!

Sınırlı sayıda üretilecekleri için toplamda 750 adet Series.Gray WRX ve 250 adet de WRX STI modeli sonbahardan itibaren yetkili satış noktalarındaki yerini alacak. Araçların WRX versiyonlarında yalnızca 6 ileri manuel vites tercihi söz konusu olacak. Özel kristal siyah silika etiket de araçlardaki yerini alacak.

WRX Premium ve Performance paketlerinde ise ultra süede dikişli Recaro koltuklar, 8 yönlü sürücü koltuğu ve JURID marka ön fren pedleri bulunacak. Ağırlıktan tasarruf edebilmek için ise sunroof iptali yapılmış.

LED aydınlatmalara sahip

Direksiyonun yönüne uyarlanan LED ön farların bulunduğu aracın sis farlarında da LED tercih edilmiş. Start-stop düğmesine ev sahipliği yapan modeli anahtarsız çalıştırabilmek mümkün.

Başlangıç fiyatı 32 bin 595 dolar olarak belirtilen modelin WRX STI versiyonunda aynı gri haki renk ve 19 inçlik jantlar yer alıyor. Brembo frenler ve Recaro koltuk seti de aynı şekilde.

Öte yandan WRX STI Series.Gray modelinin fiyatı ise 39 bin 695 dolar olacak.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version