Japon otomobil üreticisi Mitsubishi ortasını geçtiğimiz 2020 yılında sessizliğini korudu. Koronavirüs salgınından diğer markalar gibi olumsuz etkilenen Mitsubishi, Renault ve Nissan arasında devam eden soğuk savaştan da nasibini aldı. Görünen o ki şirket şimdilerde üzerindeki ölü toprağını atarak bayağıdır süren sessizliğine son vermek üzere. Özellikle ABD pazarı için yeni otomobil modellerini tanıtacağını duyuran şirket, mevcut bazı modelleri yenileyeceğinin de sinyalini verdi.

Outlander PHEV daha güçlü ve hızlı olacak

Resmî açıklamalara bakılırsa markanın asıl hedefi arabalarına daha fazla teknoloji ve değer katmak. Bunun için yıl sonuna doğru güncellenen Outlander PHEV’in piyasaya sürülmesi planlanıyor. Her ne kadar detaylar henüz belli olmasa da Mitsubishi makyajlanacak crossover modelinde yeni bir hibrid güç ünitesinin bulunacağının sinyalini verdi.

Daha güçlü ve büyük benzinli motorla daha fazla beygir değerini yakalayacak olan araba, sadece elektrikli motordan güç alırken de daha uzun mesafeleri kat edebilecek. Üstelik daha yüksek hızlarda!

Mirage modeli de elden geçirilecek

Mitsubishi’nin yenileyeceği bir diğer model ise giriş seviyesi en ucuz arabalarından Mirage olacak. Pazardaki mevcut en küçük arabalardan biri olmasına rağmen Mitsubishi artık “Büyük daha iyidir” diye düşünmeye başlamış olacak ki, Mirage’i büyütme kararı almış.

Tıpkı Fiat’ın minik 500 modelinin büyük versiyonunu 500X diye tanıtması gibi, aynı durum Mirage isimli bu sevimli model için de söz konusu olacak.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version