Özellikleri net olarak açıklanmamış olsa da ilk duyurusu geçtiğimiz hafta yapılan Kia K8, adeta sır perdesi olarak kaldı. Evet aracın dış tasarımı için çok fazla bilgi elde ettik. Dış tasarım yapısını da zaten gördük ama motor özellikleri belli olmadığı gibi iç tasarım konusunda da detaylar açıklanmamıştı.

İç tasarımda kullanılacak olan yapımın bir nasıl olacağı ise bugün ortaya çıktı. Çünkü aracın yakalanarak çekildiğini düşündüğümüz iç mekan görselleri paylaşıldı.

Kia K8 İç Tasarımı Nasıl Olacak?

Cars_secrets isimli bir Instagram hesabı tarafından paylaşılan görsellerde, bir hayli farklı bir iç mekanın bizi karşılayacağını gördük. Bir kere şunu görmüş olduk ki iç mekanda sürücü odaklı bir tasarım benimsenecek.

Tam ekran kullanılacak bir bilgi ekranının olacağı anlaşılıyor. Bu bilgi ekranı kavisli olacak. Sürücüye doğru bakacak olan ekranın hemen altında çok dikkat çekecek havalandırma kanalları gözüküyor. Ayrıca bu kısımda buton kontrollerinin olacağı bir alanda yer alacak.

Bu alanda işlev olarak tam anlamıyla ne işlevinin sunulacağı ise net değil. Zaten aracın tam olarak iç mekanının da tamamlanmadığı anlaşılıyor. Orta kısımda ise bazı kontrol tuşları olacak ve tabii ki vites kontrol sistemi yer alacak.

Döşeme kısmında da ahşap benzeri bir malzeme kullanılacak gibi gözüküyor ama tabii ki bu malzemenin de ne olacağını bilemiyoruz.

Paylaşılan görsellerden anladığımız, çıkarabildiğimiz kısımlar burası. Bu kısımların dışında aracın tüm bilgilerinin ne zaman paylaşılacağı noktası ise çok net değil. Kia K8 bu açıdan da sürpriz bir araç olma özelliği taşıyacak.

Sadece motor kısmı değil hem iç hem de dış tasarım noktasında tam olarak nasıl bir yapı geleceğini de Kia söyleyecek. Yeni slogan ve yeni logo dönüşümünden sonra gelen bir araç olduğu için daha çok sayıda sürpriz ile karşı karşıya kalabiliriz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version