Skoda Fabia kampanyası, yıl sonu fırsatları içerisinde en çok dikkat çekenlerinden biri olmayı başardı. Şöyle ki markanın bu model için hem bir miktar indirim sunduğunu gördük hem de indirimin üzerine kredi avantajı eklendiğini gördük.

Piyasadaki diğer sıfır modellerle karşılaştırıldığı zaman, fiyat konusunda da döneme göre iyi sayılabilecek bir aralıkta olan araç, haliyle ilgi odağı oldu. Peki, bu kampanyayla ilgili detaylar neler?

Skoda Fabia Kampanyası Detayları ve Araç Fiyatı

Kampanyaya detaylı olarak baktığımız zaman aracın satış fiyatlarının %5’e varan seviyede indirildiğini görüyoruz. Giriş modele baktığımızda satış fiyatı 193.900 TL olarak gözüküyordu. Bu 10 Kasım itibariyle geçerli olan fiyattı.

Aralık ayına özel olarak düzenlenen kampanya sonrasında ise fiyat 184.400 TL gibi bir aralığa çekildi. Giriş paketinde 9.500 TL gibi bir indirim uygulandı. Bu indirim az gibi gözükmesin çünkü dediğimiz gibi bir de kredi kampanyasının eklenmesi söz konusu.

İndirim üst paket seçeneğinde de kendisini gösteriyor. 203.900 TL gibi bir satış fiyatına sahip olan üst paket, indirim sonrasında 193.900 TL gibi bir satış rakamına kadar düşüyor. Bu modelde de tam 10 bin TL indirim var.

Skoda Fabia kampanyası bu indirimlerle sınırlı değil. Kampanya, kredi fırsatlarıyla da destekleniyor. İndirimlere ek olarak araçta 100 bin TL için %0.99 faizli kredi imkanı sunulmakta. Diğer birçok markada bu krediler için vade miktarı da 12 ay olarak açıklanırken, Skoda için bu durumun değiştiğini görüyoruz.

Skoda vadelerdeki yükü biraz daha azaltmak için 18 aya kadar vade imkanı sunmuş durumda. Aralık ayı için geçerli olan kampanya için herhangi bir stok sınırlaması bilgisi ise verilmedi. Muhtemelen bu kısımda herhangi bir sorun olmayacaktır. Yani stoklar pandemiye rağmen yeterli gelecektir.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version