Skoda Karoq, markanın şehirli SUV olarak tanımlamış olduğu teknolojisiyle dikkat çeken bir araç. Ne kadar popüler bir model oldu bunu tartışırız ama dikkat çektiği kesin. Bu modeli tercih etmek isteyenler için de zaman zaman kampanyalar sunulduğunu görüyoruz. Döviz kurundaki düşüşü de düşünecek olursak şimdi tam kampanya zamanı.

Zaten Skoda’da bu döneme özel bir kampanya hazırlamış durumda. Kredi avantajlarıyla dikkat çeken kampanyaya geçelim.

Skoda Karoq Kampanyası için Avantajlar

2020 model yılı satışları da devam eden seriyi almak isterseniz şu an için 345 bin TL ödemeniz gerekiyor. Giriş paketi için geçerli olan bu fiyat bir tık indirilmiş olan fiyat.

Eğer 2021 model yılını tercih ederseniz o zaman fiyatta yükseliyor. 2021 model yılında aynı paket seçeneği 394.400 TL olarak satışa sunuluyor. Haliyle 2020 model yılında bir miktar indirim görüyoruz. Sadece model yılından kaynaklı değil.

Asıl kampanya tabii ki fiyatların düşmesiyle alakalı değil. Asıl kampanya kredi kullanmak isteyenler için geçerli. Seri için 150 bin TL’ye kadar kredi kullanabiliyorsunuz.

150 bin TL kredinin hem miktarı tatmin edici hem de faiz durumu sevindirici. Şöyle ki %0 faiz uygulanıyor. Yani 150 bin TL için sıfır faiz verildiğini çok fazla görmüyoruz. O açıdan başarılı bir kampanya olduğunu söylemek lazım.

Tabii kredi miktarı ve faiz miktarı iyi ama vade sayısının biraz düşük olduğunu belirtelim. Vade sayısı 12 ay olarak belirlenmiş. Başka bir vade tercihiniz varsa bunun için Skoda ile görüşmeniz daha iyi olacaktır.

Skoda Karoq için geçerli olan bu kampanyaya benzer kredi imkanları diğer birçok model için de geçerli. Onu da ufak bir not gibi eklemiş olalım.  

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version