Skoda‘nın performans odaklı yeni SUV’u Kodiaq RS’i Paris Otomobil Fuarı‘nda tanıtacağı günden sadece bir hafta kadar uzağız. Hal böyle olunca Skoda, hayranlarında merak uyandırmak için Kodiaq RS‘in tasarımına dair önemli ipuçlarını barındıran bazı fotoğrafları sosyal medya üzerinden paylaşmaya başladı. Son olarak ise arabanın iç dizaynını ve muhteşem güzellikteki koltuklarını gösteren fotoğraflar gün yüzüne çıktı.

Yoğun deri kullanımı söz konusu

Alcantara derisinden imal edilen koltuklar standart ekipman olarak araçtaki yerini almış durumda. Kırmızı kontrast renkli işlemeler ise güzel bir detay olarak göze çarpıyor. Kapı kollarında ve döşemelerde de Skoda tarafından “karbon deri” olarak adlandırılan özel bir malzeme tercihi söz konusu.

Yeni RS logosu ise karşımıza sadece koltuklarda çıkmıyor, aracın direksiyonunda da kırmızı işlemeli RS yazısını görüyoruz. Kapı panellerini siyah Alcantara ve siyah iplikle donatan Skoda, standart Kodiaq’a nazaran RS modelinin daha şık görünmesini bu yolla sağlamış durumda. Keza ön konsol panelindeki karbon malzemeler ve paslanmaz çelikten imal edilen pedallar da arabada standart.

Beş ve yedi koltuklu seçeneği mevcut

Sürekli olarak dört tekerleğe güç aktaran araba 5 veya 7 koltuklu olmak üzere konfigüre edilebiliyor. Kodiaq RS’de 2.0 BiTDI motor ve DSG otomatik şanzımanın bulunacağı bilgisi de paylaşıldı. Standart olarak 20 inç büyüklüğündeki jantlar, tamamen LED kullanılan ön farlar ve dijital gösterge paneli de arabadaki yerini almış durumda.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version