Skoda, geçtiğimiz günlerde yeni bir tasarım diline geçiş yapacağını duyurmuştu. Markanın bu zamana kadar benimsemiş olduğu karakteristik tasarım dilinin de değişeceği konusunda bilgiler almış olduk. Bu yeni tasarım için ise Skoda Modern Solid tasarım dili ifadesi kullanılmıştı.

Fakat işin içerisinde bir sıkıntı var. O da şu ki henüz yeni tasarımın nasıl olacağını kimse bilmiyor. Markanın bunun için paylaşmış olduğu bir görsel var ama görsel buzlu bir şekilde yayınlandı ve yeni tasarım dilinin nasıl olacağı net olarak seçilmiyor.

Biz yine de yeni tasarım dili konusunda şu ana kadar ortaya çıkan detaylardan söz edelim. Nasıl bir araç ile karşı karşıya kalacağız az çok değerlendirmeye çalışalım.

Skoda Modern Solid Tasarım Dilinde Nasıl Bir Yapı Göreceğiz?

Belli sansürlerin olduğu tek bir görsel olsa bile markanın net bir tasarım değişikliği yapacağını anlayabiliyoruz.

Bir kere yeni tasarım dilinin ilk olarak SUV serisinde uygulanacağını belirterek başlayalım. Coupe ile SUV arasında bir aracın görseli kullanılarak yeni tasarım dilinden söz edilmiş durumda.

Bunun dışında görselin ön kısmında da sansürün az da olsa kaldırıldığını görüyoruz. Bu kısımda ızgaraların değişeceği net olarak gözüküyor. Üst kısım biraz daha kapalı bir hale gelecek gibi duruyor.

Buna karşın alt kısımda yani tampon bölümünde bir ızgara alanı olacağı anlaşılıyor. Belli bir bölümde çok ince dikey bir far yapısının kullanılacağı da anlaşılmakta.

Jantlarda bile değişikliklerin işaretlerini gördüğümüz bu yeni tasarım dili için ne yazık ki ek detayları alamıyoruz. Yakın zamanda bu konuda resmi bir açıklama gelecektir. Marka logosunda da bir değişim yapacak mı bu yeni aracın tanıtımı ile ortaya çıkacak.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version