Skoda Rapid Spaceback, Octavia ve Superb modellerine yeni donanım ve versiyonlar eklendi.

Octavia’nın yeni 1.2 TSI Ambition Versiyonu

Octavia’nın yeni 1.2 TSI Ambition versiyonunda görev yapan 1.2 lt’lik 4 silindirli turbo motor, 86 HP güç ve 160 Nm tork üretiyor. Octavia Ambition 1.2 TSI, ortalama 4,9 lt/100 km yakıt tüketimine sahip.

Ambition donanımında LED gündüz sürüş farları ve arka aydınlatma grubu, 6 hava yastığı, bluetooth, 6,5 inç ekranlı dokunmatik multimedya sistemi, ön kol dayama ünitesi, çok fonksiyonlu yol bilgisayarı, klima, yokuş kalkış destek sistemi standart olarak yer alıyor.

Skoda Rapid Spaceback

Octavia 1.2 Ambition’ın fiyatı 69.100 TL’den başlıyor. Türkiye’de satışa sunulan Octavia Sport 1.4 TSI’da 150 HP’lik motor ve 7 ileri DSG şanzıman yer alıyor.

109.900 TL anahtar teslim fiyatı bulunan aracın Sport donanımda Style’a ek olarak panoramik cam tavan, 17 inç alüminyum jantlar, gövde rengi arka spoiler, anahtarsız giriş ve çalıştırma, ön park sensörü, karartılmış arka camlar, sportif koltuklar, sürüş modu yönetimi, direksiyonda vites değişim kulakçıkları gibi özellikler standart olarak sunuluyor.

Octavia Sport, 0-100 km/s hızlanmasını 8.2 saniyede tamamlarken 219 km/s maksimum hıza ulaşıyor ve 5,0 lt/100 km ortalama yakıt tüketimine sahip.

Skoda Rapid Spaceback 1.0 lt. Turbo Benzinli Motor Seçeneği

Geçtiğimiz ay satışa sunulan makyajlı Rapid Spaceback’in 1.0 lt turbo benzinli motor seçeneğine, daha fazla özelliğe sahip Dynamic donanım paketi eklendi. 76.400 TL fiyat etiketiyle satılan Rapid Spaceback 1.0 lt TSI Dynamic versiyonu, yalnızca 7 ileri vitesli DSG şanzımanla satılıyor.

Skoda Octavia

Dynamic donanımında Ambition’a ek olarak görsel destekli arka park sensörü, 15 inç alüminyum alaşım jantlar, ön sis farları, bluetooth ve ön kol dayama gibi özellikler bulunuyor.

Skoda’nın 4. Yeniliği

Skoda’nın Türkiye pazarına sunduğu dördüncü yeniliği ise Superb 1.6 TDI’a eklenen Comfort donanım paketi. 124.800 TL’lik fiyatla satışa sunulan Superb 1.6 TDI Comfort seçeneğinde 120 HP’lik dizel motor ve 7 ileri DSG şanzıman yer alırken Comfort paketinde Active donanım paketine ek olarak 17 inçlik alüminyum jantlar, ön park sensörü, AFS Bi-Xenon farlar, hız sabitleyici, 8 inç dokunmatik ekranlı Bolero multimedya sistemi ve SmartLink+ gibi özellikler var.

Kaynak: Otohaber

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version