Skoda, yakın zamanda yeni canavarını tanıtıma çıkaracak. Belki ünlü seri Superb ile yarışabilecek olan ya da önüne bile geçebilecek olan aracın Skoda Slavia adıyla sunulması bekleniyor. Bu iddialı araç yine sedan ailesinin bir üyesi olarak gelecek. Böyle de bakıldığı zaman sedan modellerinin en iddialılarından biri olarak gözüken söz konusu serinin, yeni görselleri paylaşılmaya devam ediyor.

En son iki adet dış tasarım çizim görseli paylaşılmıştı. Aracın hazırlık aşamasında yapılan çizimlerin görselleri olarak görebileceğimiz görsellere şimdi de iç tasarım görselleri eklenmiş oldu. Bu çizim görselleri gerçeği işaret ediyor mu ya da ne kadar işaret ediyor derseniz, aracın gerçek yapısıyla hemen hemen birebir oluyor diyebiliriz.

Skoda Slavia İç Mekanda Neler Sunacak?

Görselleri Skoda’nın resmi sitesinde görme fırsatımız oldu. Bakıldığında aracın güzel bir iç mekana sahip olacağını anlıyoruz. Bir kere iç kısımda hareketlilik dijital gösterge panelinden başlıyor. Bu bölümün çerçevesi ve ekranı direkt olarak dikkat çekecek bir tasarımda.

Buradan çıkış orta kısma geçtiğinizde ise yine çok geniş olacak bir multimedya ekranı olacağını anlıyoruz. Fakat şu var ki multimedya ekranı ile dijital gösterge panelinin bir bağlantısı yok.

Takip ettiyseniz bileceksiniz ki son dönemde tek parça ekran tasarımı modu. Mercedes gibi marka tek parça ekran tasarımıyla araçlarını sunmaya başladı. Lüks bir seri olarak beklediğimiz için Skoda Slavia modelinde de bu yapı olabilir diye düşünüyorduk.

Ama öyle olmayacağını anlamış olduk. Genel hatların nasıl olacağı konusunda bilgi edinmeniz adına görselleri de ekliyoruz. Aracın tanıtımının 8 gün sonra olduğunu yani resmi tanıtımın 18 Kasım tarihinde yapılacağını da eklemiş olalım. Skoda Slavia ilk etapta Hindistan’da satışa çıkacak. Bunu da önemli bir detay olarak ekliyorum.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version