Skoda Superb, prestiji yüksek olan araçlardan birisi. Bilmeyenler için aracın Passat seviyesinde bir model olduğunu söyleyebilirim. Neden bunları anlatıyorum çünkü yeni bir Superb modeli almak istiyorsanız bunun için tam zamanı. Ocak ayı için düzenlenen Skoda Superb kampanyası da son günlere gelinmiş durumda.

Hem aracın fiyatlarında bir düşüş var hem de bu kampanya ile destekleme yapılmış durumda. O zaman yeni bir Superb isteyenler için kampanyanın detaylarını anlatayım.

Skoda Superb Kampanyası ve İndirimli Fiyatlar

Geçen senenin son aylarında aracın fiyatlarını paylaştığımız zaman, bir indirim olduğunu söylemiştik. 45 bin kadar bir indirim yapılmıştı ve bunun Aralık ayına özel olarak sunulduğu söylenmişti.

Evet Ocak ayı için açıklanan fiyatlar biraz daha yüksek oldu. Fakat yeni bir indirim yapıldı ve Ocak ayı kampanyalı fiyatlar sayesinde, aslında geçen senenin sonuna denk gelen indirimler de devam ettirilmiş oldu.

Bu noktada giriş modelde Ocak 2021 fiyatının 365.045 TL olduğu listeleniyor. Özel indirim sonrasında fiyat geçen seneki rakama yani 343.500 TL seviyesine iniyor. Zaten Aralık ayı için de açıklanan fiyatlar da indirimli fiyatlardı. Tekrar fiyat o seviyeye düşmüş oldu.

Burada sadece en yüksek paketler için bir kötü haber var. 2.0 TDI 4X4 modellerde fiyatlarda herhangi bir indirim söz konusu değil. Hatta bu modeller 700 bin seviyesinden 745 bin TL gibi bir seviyeye gelmiş. Diğer tüm fiyatları ve indirimlerini de aşağıda paylaştığım görsele ekliyorum.

Biz şimdi geçelim kampanyamıza. Kampanyada diğer birçok araçta olduğu gibi kredi fırsatı sunuluyor.

Giriş modelden itibaren kredi kullanabiliyorsunuz. 150 bin TL krediyi de %0 faizli olarak kullanabiliyorsunuz. Toplamda 12 ay vadeye kadar krediden %0 faizle yararlanabiliyorsunuz. Üzeri için durumu bilemiyorum ama faiz artacaktır.

Bu İçerikte Ne Önemli?

  • Aracın fiyatı düşürüldü. Bu fiyatlar Ocak ayından düşürüldüğü için aslında Aralık ayı fiyatlarına denk geldi.
  • Kredi kampanyası başlatıldı. Kampanya Ocak ayının sonuna kadar gibi duruyor ama uzatılma ihtimali olup olmadığı net değil.
  • Tüm paketler için kredi kampanyası geçerli.
Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version